Αφρουδάκης: «Η Βουλιαγμένη να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει τέτοια παιχνίδια»

by Aquafeed 24

Η Βουλιαγμένη λίγο έλειψε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη έκπληξη στο ελληνικό πρωτάθλημα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού, ωστόσο στο φινάλε ο Γιάννης Φουντούλης σκόραρε για το 10-9, με τον ΝΟΒ να χάνει δική του ευκαιρία στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Μπάσιτς να σουτάρει άουτ.

Για να φθάσει η ομάδα του Κόλιανιν μια ανάσα από τη νίκη, είχε πολύτιμη συνεισφορά από τον αρχηγό της, Χρήστο Αφρουδάκη, ο οποίος έκανε ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι στον 1ο τελικό και στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Νίκο Γκομώλη για την εμφάνιση του ΝΟΒ κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ κακά. Από τα χειρότερα ξεκινήματα της Βουλιαγμένης σε τελικούς. Βέβαια αν μεταφράσουμε το δεύτερο ημίχρονο ίσως να χαλάρωσε ο Ολυμπιακός και να ξυπνήσαμε εμείς. Μπορέσαμε και παίξαμε καλύτερη άμυνα και περιορίσαμε τα εύκολα γκολ του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα βρήκαμε και λύσεις στην επίθεση, παρόλο που όπως είναι λογικό, σε έναν βαθμό, οι αποβολές υπέρ του Ολυμπιακού ήταν πολύ περισσότερες. Νομίζω ότι είχαμε την ευκαιρία ακόμη και να κερδίσουμε και προηγηθήκαμε σε ένα κρίσιμο σημείο όμως ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα, με βάθος στον πάγκο και ήταν φυσιολογικό να αντιδράσει.

Είναι προς τιμήν του Γιάννη Φουντούλη που είπε κάτι τέτοιο για την ομάδα μου (σ.σ Ότι άξιζε να κερδίσει ο ΝΟΒ), νομίζω ότι στο δεύτερο αγώνα αξίζαμε εμείς να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα η Βουλιαγμένη θα πρέπει να φτιάξει το μέταλλο της, να μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει τέτοια παιχνίδια όταν της δίνονται τέτοιες ευκαιρίες. Σε τέτοια κρίσιμα σημεία ενός αγώνα αυτό στο εξασφαλίζει μόνον η άμυνα. Από εκεί και πέρα και να το να χάνεις με λογικό τρόπο τη μπάλα στην επίθεση, όταν αντιμετωπίζεις ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Κρατάμε το δεύτερο μισό και ότι ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε.

Αν η Βουλιαγμένη θέλει να «χτίζει», γιατί αυτό είναι το πλάνο της, οι παίκτες της δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι επειδή μπορούσαμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι ως έναν βαθμό γιατί έπρεπε να κερδίσουμε.

Για τη συνέχεια των τελικών:

«Δεν είναι εύκολο (σ.σ Να γίνει κάτι παρόμοιο), γιατί ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης ομάδας. Σίγουρα είναι θετικό για το μέλλον της ομάδας. Ειδικότερα για τους μικρότερους παίκτες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Θα αφυπνιστεί ο Ολυμπιακός και θα μπει πιο έτοιμος στο επόμενο ματς οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε διπλά έτοιμοι. Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, αλλά όταν η Βουλιαγμένη εμφανίζεται καλή μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό όπως σήμερα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA