Α2: Στο τουρνουά του Αμαρουσίου έπαιξαν πόλο για καλό σκοπό και τέσταραν το βαθμό ετοιμότητάς του

by Μάνος Φυρογένης

Το 2ο τουρνουά Υδατοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Αμαρουσίου ανήκει πλέον στο παρελθόν, έχοντας ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Παρόλα αυτά η διττή σημασία όσων βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (11-12/11) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Μιχάλης Μανιός” είναι που έλαμψε και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη περίοδο.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμαρουσίου διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων της Α2 εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών ως μία αξιέπαινη πράξη αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο και δη τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Απώτερος σκοπός ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Η Καρδιά του Παιδιού/Child’s Heart, με τον στόχο να επιτυγχάνεται.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, οι έξι ομάδες που έλαβαν μέρος και θα στηθούν σε δυο βδομάδες από τώρα στη γραμμή εκκίνησης για το πρωτάθλημα της Α2, πρόσφεραν δράση και θέαμα. Μια διοργάνωση που αποτέλεσε πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να δουν το βαθμό ετοιμότητας των ομάδων τους και να εστιάσουν σε επιμέρους σημεία ενόψει της έναρξης της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε του νεοφώτιστου στην Α2 Αμαρουσίου με 9-8. Τρίτη θέση για τον Άργη Καλάματας που – εντυπωσίασε πέρυσι – έκαμψε την αντίσταση του Ηλυσιακού στα πέναλτι. Η προετοιμασία λοιπόν συνεχίζεται με τις ομάδες να ξαναδίνουν ραντεβού στις πισίνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Α Όμιλος
Μαρούσι Άρης Νίκαιας 12 – 8
Άργης Καλαμάτας – Μαρούσι 7 – 10
Άργης Καλαμάτας – Άρης Νίκαιας 6 – 5
Β Όμιλος
Ιωνικός – Ηλυσιακός 12- 10
Νηρέας Χαλανδρίου – Ιωνικός 7 – 12
Ηλυσιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 10 – 3

Αγώνες τελικής κατάταξης

Άρης Νίκαιας – Νηρέας Χαλ. 9 – 8 (5η – 6η θέση)
• Ηλυσιακός – Άργης Καλαμάτας 14 – 15 (10-10 κανονική διάρκεια) (3η – 4η θέση)
• Μαρούσι – Ιωνικός 8 – 9 (1η – 2η θέση)

Τελική Κατάταξη

1η θέση Ιωνικός
2η θέση Μαρούσι
3η θέση Άργης Καλαμάτας
4η θέση Ηλυσιακός
5η θέση Άρης Νίκαιας
6η θέση Νηρέας Χαλανδρίου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA