Α2 πόλο ανδρών: Στα Ιωάννινα και σε Live Streaming οι τελικοί

Μεγάλη Τρίτη και τα Ιωάννινα βγάζουν τον πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας ανδρών. Σε Live Streaming «μικρός» και «μεγάλος» τελικός.

by Μάνος Φυρογένης

Το φορμάτ της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών έφερε την κορύφωση για την άνοδο πριν την ώρα της και ως εκ τούτου οι τελικοί που είναι προγραμματισμένοι για την Μεγάλη Τρίτη (30/4) αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα, βαθμολογικά τουλάχιστον.

Το κλειστό κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα, θα γίνει γνωστή η τελική κατάταξη της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Έτσι όπως θα καταχωρηθεί στα πρακτικά.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει μιας και το ζευγάρι του τελικού (ΝΟ Λάρισας-ΝΕΠ) έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία του στα «σαλόνια» από την επόμενη χρονιά. Χωρίς άγχος λοιπόν μιας και ο στόχος – όπως διαμορφώθηκε με το πέρασμα των στροφών κάτι που εξήγησαν οι πρωταγωνιστές στο #AQF24 στον δικό τους απολογισμό – επετεύχθη, Θεσσαλοί και Αχαιοί τα βρήκαν στη Δυτική Ελλάδα και θα παίξουν για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αντίθετα οι χαμένοι των play off (Άρης Θεσσαλονίκης και ΝΑΟ Κέρκυρας) συνθέτουν το δικό τους ζευγάρι της παρηγοριάς για το γόητρο της τρίτης θέσης με σκοπό την επόμενη σεζόν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Μ. Τρίτης 30/4:

15:30 Κολ. Ιωαννίνων: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (μικρός τελικός, θέσεις 3-4). Διαιτητές: Αλέξανδρος Χατζηγούλας, Μιχάλης Μάρκοβιτς. Παρατηρητής: Μίλτος Ελευθεριάδης. Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς.

17:00 Κολ. Ιωαννίνων: ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Μεγάλος Τελικός, θέσεις 1-2). Διαιτητές: Άγις Καρούλης, Γιώργος Αγγελίδης. Παρατηρητής: Μίλτος Ελευθεριάδης. Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς.

Και οι δύο τελικοί θα καλυφθούν από το κανάλι του ΝΟ Λάρισας ΕΔΩ και ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA