Α2 Ανδρών – Πόλο: Διπλό του ΝΟ Λάρισας στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

by Aquafeed 24

Ντέρμπι εμπεριείχε το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών και όσον αφορά τον Βόρειο Όμιλο, με τον Άρη Θεσσαλονίκης να υποδέχεται τον ΝΟ Λάρισας με αμφότερους τους αντιπάλους να έχουν υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μέχρι την ώρα του πρώτου σπριντ τις χώριζαν τρεις βαθμοί.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 7-10

Ύστερα από ένα έντονο ντέρμπι, η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα με ενα τρομερό σερί 0-4 στο τελευταίο οκτάλεπτο, με γκολ από Μότσια, Παπαδόπουλο δις και Δανιήλ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με στιλ από το «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο, κατακτώντας τη νίκη με σκορ 7-10. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΝΟΛ παρέμεινε πρώτος στον Βόρειο Όμιλο με 27 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Κώστα Παυλίδη στους 22, ενώ ευνοημένη από αυτή τη συνθήκη είναι η Κέρκυρα που ανέβηκε στη 2η θέση με 25 βαθμούς.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 1-0, 0-4

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμπόκας, Ζιούτας, Ζαρκαντζάς 1, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 4, Παυλίδης 1, Γκοτσόπουλος, Μπάσελ, Σολογάνης, Σιώπκας, Κούστας, Τάτσης 1, Ταγρές.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ 1, Πατσίκας, Τσούτσας, Δράμπας, Νικηφορίδης, Παπαδόπουλος Τ. 4, Παράσχος, Χατζής, Μερκουριάδης 1, Πατούνας 2, Μεταξιώτης, Τσούτσας, Μότσιας 1, Κόκκινος 1.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA