Α2 ανδρών – Πόλο: Διπλό Ηλυσιακού στη Χίο με πέντε γκολ Σφηκάκη!

by Aquafeed 24

Πρεμιέρα με μεγάλο διπλό για τον Ηλυσιακό στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, καθώς η ομάδα του Γιάννη Πρίμπα κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της πάντα ψυχωμένης ΠΕΚΕΒ και να φύγει από το Νησί της Μαστίχας με τρεις βαθμούς.

ΠΕΚΕΒ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 8-14

Από το περασμένο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών έως τώρα, η ομάδα του Γιώργου Μπελέγρη δεν είχε δώσει ούτε φιλικό παιχνίδι, με την αθηναϊκή ομάδα να εκμεταλλεύεται τον καλύτερο ρυθμό της και να προηγείται με 0-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο τρίτο οι παίκτες του Πρίμπα άνοιξαν τη διαφορά ακόμη περισσότερο με επιμέρους 3-6.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Αντώνης Σφηκάκης με πέντε γκολ, ενώ ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κώστας της ΠΕΚΕΒ με τέσσερα. Για τον Ηλυσιακό, ο Βασίλης Κρανιάς προσέθεσε τρία.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 3-6, 2-3.

ΠΕΚΕ Βροντάδου (Γιώργος Μπελέγρης): Μενής, Φρυδάς, Μπενέτος, Ανανιάδης, Παππάς Κ., Σωτηριάνος, Βορριάς 2, Κουτράκης, Μπέλεγρης, Σωτηράκης 1, Μιχαηλίδης, Ντούλος 1, Καραμιανάκης, Κώστας 4, Παπαγεωργίου

Ηλυσιακός (Γιάννης Πρίμπας): Τρελλόπουλος, Χριστοφορίδης, Κρανιάς 3, Κάργας 2, Γκιτσάκης, Λαμπρόπουλος, Ιβανίσεβιτς 1, Πάλιος, Τούμπουρος, Τασσόπουλος 1, Αποστολάκος, Παναγιώτι, Βασιλάκης, Σφηκάκης 5, Τσιρώνης 2

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA