Α2 Ανδρών #Playoff: Εντυπωσιακή ΝΕΠ πήρε προβάδισμα για τα ημιτελικά!

Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη με εξαιρετική εμφάνιση και πρώτο σκόρερ τον Τρασάϊ που σημείωσε έξι τέρματα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΓΣ Ηλιούπολης!

by Γιώργος Χρήστου

ΝΕ Πατρών – ΓΣ Ηλιούπολης 15-6

Με τρομερή εμφάνιση η ΝΕ Πατρών έκανε εύκολα το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών της Α2 Ανδρών καθώς επικράτησε με 15-6 του ΓΣ Ηλιούπολης. Το σύνολο του Μάκη Λυκούδη έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τρασάϊ που σημείωσε έξι τέρματα αλλά και τον Σπύρο Λυκούδη να προσθέτει τέσσερα χρειάζεται μια νίκη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες την Κυριακή (7/4, 18:00) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο και τελευταίο παιχνίδι αυτό είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (11/4, 20:00) στο κολυμβητήριο της Πάτρας.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 6-3, 3-1, 3-1

ΝΕ Πατρών (Μάκης Λυκούδης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης Σπ. 4, Χάρισον, Σαλπόγλου, Τσίπης 1, Καραΐσκος, Τρασάι 6, Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Καρράς 1, Αντίοχος 2, Πιτσίκας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος 1

ΓΣ Ηλιούπολης (Γιώργος Σταϊκόπουλος): Μπελιάς, Χαλαρης Μ. 2, Τζεδόπουλος, Γεωργιάδης, Σπέτσας, Παναγούλης 1, Νόϊκος, Ξανθόπουλος 1, Οικονόμου 2, Νατσούλης, Ανανίκας, Χάλαρης Γ., Βεζάκης, Μπινέτζης, Ευσταθίου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA