Α2 Ανδρών: Μεγάλο ντέρμπι και ισοπαλία στην Ηλιούπολη χάρη σε γκολ του Δημητρίου!

by Μάνος Φυρογένης

Έντονο παιχνίδι στην Ηλιούπολη ανάμεσα στην ομάδα του Γιώργου Σταϊκόπουλου και τον ΟΥΚ Βόλου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς, καθώς ο Δημητρίου κατάφερε να σκοράρει στο 2:18 πριν το φινάλε του αγώνα, δίνοντας στην ομάδα του Σάκη Πλατανίτη έναν πολύτιμο πόντο εκτός έδρας, το δεύτερό του στο πρωτάθλημα.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΒΟΛΟΣ 9-9

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για ασφαλή συμπεράσματα και εικασίες παρόλα αυτά στην Ηλιούπολη το μεσημέρι της Κυριακής αγωνίστηκαν δύο ομάδες που με τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής θα παλέψουν για να παραμείνουν στην κατηγορία με τις διαφορές ανάμεσά τους να είναι μικρές. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο νερό.

Οι Βολιώτες μάλιστα κρατούσαν την τύχη του αγώνα στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας το προβάδισμα από το τέλος της πρώτης περιόδου μέχρι μέχρι και 7′ πριν τη λήξη του ματς. Παρόλα αυτά το σύνολο του Σταϊκόπουλου κάλυψε τη διαφορά των τριών γκολ που βρέθηκε να κυνηγά και με επιμέρους 5-1, πήρε κεφάλι (8-7), 3’29” για το τέλος με τον Νατσούλη.

Ο Βερβερίδης με το τρίτο του προσωπικό τέρμα έφερε το ματς και πάλι στα ίσα, ο Γιάννης Χάλαρης έβαλε εκ νέου μπροστά την Ηλιουπόλη όμως είχε απάντηση ο Δημητρίου για το τελικό 9-9, 2’18” πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 1-1, 4-2

Ηλιούπολη (Σταϊκόπουλος): Βεϊόπουλος, Χάλαρης Μ. 2, Δραγώνας, Γεωργιάδης, Σουσούνης, Παναγούλης 1, Νόϊκος, 2 Ξανθόπουλος, Τζεδόπουλος, Νατσούλης 1, Δήμου, Χάλαρης Ι., Βεζάκης, Κωνσταντόπουλος 2, Ευσταθίου

ΟΥΚ Βόλου (Πλατανίτης): Νάσιος, Πριτσίνης, Πέτρου, Βερβερίδης 3, Καψάλης 1, Καλαμπαλίκης, Δημητρίου 1, Πετρόπουλος, Κουφιδάκης Χ. 2, Βασιλούδης 1, Λιμπιντάκης , Πανίδης, Κουφιδάκης Χ., Νικολέρης 1, Μεριστούδης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA