Α2 Ανδρών: Μεγάλο διπλό του Άρη Θεσσαλονίκης στην πρεμιέρα επί του ΝΑΟ Κέρκυρας!

by Γιώργος Χρήστου

Μεγάλη νίκη πήρε ο Άρης Θεσσαλονίκης καθώς επικράτησε με 11-7 του ΝΑΟ Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων στην πρεμιέρα του Βορείου Ομίλου της Α2 Ανδρών, ένα παιχνίδι που μετέδωσαν οι Θεσσαλονικείς από τη σελίδα τους στο Facebook δίνοντας εικόνα από το συναρπαστικό πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Το σύνολο του Κώστα Παυλίδη είχε σε μεγάλη μέρα τους Δανιήλ Παπαδόπουλου και Βαγγέλη Παυλίδη που σημείωσαν από τέσσερα και τρία γκολ αντίστοιχα, ενώ στη σύνθεση του ήταν ο νεαρός Στέλιος Ταγράς γεννημένος του 2009! Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν πρώτο σκόρερ αλλά και του αγώνα, τον Νίκο Κουλιεράκη που σημείωσε πέντε τέρματα.

ΝΑΟ Κέρκυρας – Άρης Θεσσαλονίκης 7-11

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης Θεσσαλονίκης σε ένα πραγματικό ντέρμπι προηγήθηκε με 4-3 στο ημίχρονο έχοντας το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα. Στη συνέχεια το σύνολο του Κώστα Παυλίδη ανέβασε στροφές και έφτασε στη τελική επικράτηση διατηρώντας σταθερά μια διαφορά των τριών τερμάτων που έφτασε και στα πέντε (10-5) στα μέσα της τελευταίας περιόδου.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 1-3, 3-4

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπύρος Καρδόνας): Μάμαλης, Βέλιος, Κουλούρης, Γκότσης 1, Γιαννιώτης, Κουλιεράκης 5, Κατσαρός, Μπρεντάνος, Κασίμης, Γλούμης 1, Οικονόμου, Μελιδονιώτης, Καψοκαβάδης, Δοϊκας, Καρδόνας Αλ.

Άρης Θεσσαλονίκης (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου, Καλαμποκάς, Ζιούτας, Γκοτσόπουλος, Αλιαπούλιος 1, Παπαδόπουλος 4, Παυλίδης Ευγ. 3, Βόλφης, Μπάσελ 1, Σολογάνης 1, Σιώπκας 1, Κούστας, Τάτσης, Ταγρές

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA