Α1 Γυναικών: Βήμα παραμονής για την ΑΕΚ!

Σημαντικό βήμα για την αποφυγή των πλέι άουτ έκανε η «Ένωση»!

by Γιώργος Χρήστου

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 Γυναικών αλλά και την αποφυγή των πλέι άουτ έκανε η ΑΕΚ καθώς επικράτησε με 11-5 της ΝΕ Πατρών για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Μάρκο Μίσιτς ανέβηκε στην έβδομη θέση και τους 18 βαθμούς, ενώ οι Πατρινές παρέμειναν στη προτελευταία θέση με έξι βαθμούς.

ΑΕΚ ΝΕ Πατρών 11-5

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ χάρη σε λόμπα της Λογοθέτη, ενώ η ΝΕ Πατρών ισοφάρισε σε 1-1 με προσπάθεια της Τούτσινα από τη θέση ης φουνταριστού. Παρόλα αυτά το σύνολο του Μάρκο Μίσιτς ανέκτησε το προβάδισμα (2-1) με κόντρα της Κρίστμας και το διεύρυνε χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Λογοθέτη, όμως οι Πατρινές πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής (3-2) με την Μαρία Μπαλάτσα σε παίκτρια παραπάνω. Η ΑΕΚ πήγε προηγούμενη στο πρώτο οκτάλεπτο με διαφορά δύο γκολ (4-2) με νέο τέρμα της Κρίστμας στη κόντρα, ενώ οι φιλοξενούμενες απώλεσαν ευκαιρία να μειώσουν καθώς η Ανδρουτσέλη έχασε πέναλτι.

Στη δεύτερη περίοδο η ΝΕ Πατρών ροκάνισε την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της αφού η Μαρία Μπαλάτσα σε παίκτρια παραπάνω και η Ευφροσύνη Τσιμάρα μείωσαν σε 5-4 στο πρώτο μισό του αγώνα, ενώ προηγουμένως η Κολιτσοπούλου έκανε το 5-3 με αριθμητικό πλεονέκτημα. Στο τρίτο οκτάλεπτο η ΑΕΚ έκανε το 6-4 χάρη σε γκολ της Λογοθέτη στη παίκτρια παραπάνω, ενώ η Τούτσινα μείωσε σε 6-5 από τη θέση της φουνταριστού που ήταν η τελευταία φορά που οι φιλοξενούμενοι έμειναν κοντά στο σκορ.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα σερί 5-0 της ΑΕΚ, αφού η Λογοθέτη και Μαργαρίτη ανέβασαν για πρώτη φορά την διαφορά στα τρία τέρματα (8-5) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα για την τελική επικράτηση. Η Κρίστμας σε κόντρα μετά από ασίστ της Γκίλλα έκανε το 9-5, ενώ η Γκίλλα από ασίστ της Παπαδοπούλου σε κόντρα αλλά και η Κωνσταντοπούλου διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη σκόρερ για την ΑΕΚ ήταν η Λογοθέτη που σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 3-1, 3-0

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Μαργαρίτη 1, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 4, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβιν, Κρίστμας 2

ΝΕ Πατρών (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κοντάκου Δ., Λάμπερτ 1, Τσιμάρα Ευφ. 1, Μπαλάτσα Μ. 2, Ζαφειράκη, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη, Τούτσινα 1, Λαμπάτου, Μπεκρή, Άρνα, Προδρομίτη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA