Α1 γυναικών – #Playoffs: Με… ορφανό πάγκο στον 1ο προημιτελικό των Πλέι Οφ ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ!

by Aquafeed 24

Το ντέρμπι της Τετάρτης ανάμεσα σε ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ και Εθνικό Πειραιά τα εμπεριείχε όλα και όσοι το παρακολούθησαν εκ του σύνεγγυς, όντας υγιώς σκεπτόμενοι έφυγαν από το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου με την αίσθηση ότι έζησαν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, ενώ νεαρές αθλήτριες από τις ακαδημίες των δύο ομάδων έδωσαν έναν διαφορετικό «σφυγμό» στην αναμέτρηση.

Ο πειθαρχικός έλεγχος, ωστόσο, προβληματίζει τους ανθρώπους του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, καθώς στην εν λόγω αναμέτρηση αποβλήθηκαν τόσο ο επικεφαλής προπονητής, Πάνος Βέργος, ο συνεργάτης του, Γιάννης Μπενόπουλος, καθώς και ο team manager, Δημήτρης Μπιτσάκος, σε μια εικόνα αναμφίβολα ιδιαίτερη στο άθλημα μας. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ αγωνιζόταν χωρίς προπονητή στον πάγκο και οι αθλήτριες εκτελούσαν χρέη καθοδήγησης των συμπαικτριών τους.

Το μείζον ζήτημα στη συγκεκριμένη συνθήκη είναι το γεγονός ότι ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ θα αγωνιστεί με «ορφανό» πάγκο στην αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των Πλέι Οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο την Παρασκευή, 26/4, στις 21:45. Σημειώνεται δε, ότι ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ έως τώρα στη σεζόν σε Ελλάδα κα Ευρώπη δεν είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα, όμως το βράδυ της Τετάρτης την αντίκρισε τριπλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA