Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι εθνικές εκλογές προγραμματίστηκαν για τις 21 Μαΐου και αυτό όπως είναι λογικό θα διαφοροποιήσει το πρόγραμμα στις αθλητικές διοργανώσεις.

Όσον αφορά την υδατοσφαίριση, η Α1 γυναικών εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται στο στάδιο των τελικών των Πλέι Οφ και πιο συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο 3ος κατά σειρά τελικός, ο οποίος σίγουρα θα υπάρξει, καθώς ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις τρεις νίκες.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο δεύτερος στις 19 Μαΐου και ο τρίτος στις 21 Μαΐου. Είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον η ημερομηνία του 3ου τελικού θα διαφοροποιηθεί και αναμένεται ενημέρωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Σε περίπτωση που χρειαστούν περισσότεροι από τρεις τελικοί, το αρχικό πρόγραμμα είχε ορίσει για τον 4ο τελικό την Τρίτη 23/5 και τον 5ο στις 25/5, επομένως και εκεί θα υπάρξει αλλαγή προγράμματος, λόγω των εθνικών εκλογών.

Παράλληλα, τις ίδιες ημερομηνίες έχουν οριστεί και τα τελικά της Α2 κατηγορίας ανδρών, τα οποία κρίνουν τον πρωταθλητή, αλλά και την ομάδα που θα καταλάβει την 3η και 4η θέση, καθώς στις 21 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο 2ος τελικός και μικρός τελικός της διοργάνωσης.