Κάθε παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη αποτελεί δύσκολη έξοδο για οποιαδήποτε ομάδα και ο ΟΦΘ το Σάββατο υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την «Ένωση» να έχει ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την θέσει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων της στον Β’ Όμιλο της Α1 ανδρών.

ΟΦΘ – ΑΕΚ 8-12

Τις δύο ομάδες χώριζε απόσταση μόλις τριών βαθμών και οι νεοφώτιστοι του Λάμπρου Βογιατζόγλου είχαν προετοιμαστεί για να παλέψουν το παιχνίδι κόντρα στους παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να θέσει τον εαυτό της σε ρόλο οδηγού από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και εν τέλει να πάρει μια γερή βαθμολογική ανάσα στη Θεσσαλονίκη, κατακτώντας μια νίκη που την ανεβάζει στους έξι βαθμούς. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν χωρίς συγκομιδή, όμως δουλεύουν καθημερινά για να κάνουν τη «ζημειά» στο τέλος του πρωταθλήματος.


Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με 1-3 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, με γκολ των Αράγια, Μαρινάγη και Βέκκου, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρήκαν δίχτυα με τον Βάσιτς. Στη συνέχεια, , Βούξεβιτς, Παππάς και Αράγια διεύρυναν τη διαφορά της «Ένωσης» σε 2-6 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, με τον Βάσιτς να σκοράρει ξανά για τον ΟΦΘ το μοναδικό του γκολ στη 2η περίοδο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι κιτρινόμαυροι κράτησαν το προβάδισμα τους σε παρόμοια επίπεδα, φθάνοντας στο 5-11 στο τέλος της περιόδου με γκολ απο Αράγια, Σιαμά και Ζαχόπουλο, ενώ το παιχνίδι ολκληρώθηκε στο 8-12 υπέρ της ΑΕΚ.

Ρεπορτάζ: Έλλη Πελίτη 

ΟΦΘ – ΑΕΚ 8-12

Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 3-5, 3-1.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Γραμματικόπουλος, Στεργίου Γ., Γιώρτσιος, Νάνος, Ιωσήφ 1, Φουρναράκης, Παυλίδης Χ. 2, Κεχαΐνι 1, Βάσιτς 4, Πρωϊμάκης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης, Κορίτσας.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος 1, Ζαχόπουλος 1, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς 1, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης, Αράγια 4, Βούκσεβιτς 2, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 1.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μονιούδης

Αλυτάρχης: Γιώργος Βορδουνάς