Α. Θεοδωρόπουλος στο #AQF24: «Χαίρομαι για τα νέα παιδιά που αγωνίζονται, έχουμε ενδογενή προβλήματα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Λίγες μέρες απομένουν πλέον για την επιστροφή του πρωταθλήματος της Α1, που παράλληλα σηματοδοτούν και την εκκίνηση της διοργάνωσης για το 2023.

Σε αυτό το πρώτο κομμάτι των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάθε ομάδα έχει διαγράψει την δική της ξεχωριστή πορεία, ενώ παράλληλα έχει και τους δικούς της στόχους. Πολλές φορές το μόνο που βλέπουμε είναι τα αποτελέσματα μετά από τη λήξη κάθε αγώνα, όμως κάθε σκορ κρύβει από πίσω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δίνουν τις δικές τους «μάχες» υπό διαφορετικές συνθήκες που μπορεί να μην γνωρίζουμε.

Εμείς από την μεριά μας ως #AQF24, προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά στις ομάδες και να ζητάμε τις σκέψεις των πρωταγωνιστών, προκειμένου να υπάρχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα όσα ο καθένας βιώνει. Αυτή τη φορά, επικοινωνήσαμε με τον προπονητή του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Αργύρη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας, τις εντυπώσεις που του έχει αφήσει η σεζόν μέχρι στιγμής, με τα θετικά της και τα αρνητικά της. Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΠΦ βρίσκεται στην 6η θέση του Β’ Ομίλου έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς.

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος στο aquafeed24.com:

Για τον σχεδιασμό και την αρχική πορεία της ομάδας.

«Με τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, έγινε ένα ορθολογικό στήσιμο της ομάδας, με ένα συνδυασμό έμπειρων παικτών σε καλές θέσεις και ταυτόχρονα νεότερων αθλητών. Μπορεί στην αρχή να πετύχαμε δύο νίκες, ακόμα και χωρίς και να πιάσουμε την απόδοση που θέλουμε, όμως στην συνέχεια φάνηκε να υπάρχει μία ανομοιομορφία, δεν υπήρχε αρκετό δέσιμο στο παικτικό σκέλος. Στη συνέχεια η εικόνα την ομάδας βελτιώθηκε, όμως δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, εξαιτίας σε μεγάλο βαθμό εξωγενών παραγόντων, όπως ατυχήματα και αρρώστιες που ακόμα και σήμερα μας ταλαιπωρούν. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον είναι η αλήθεια».

Τα νέα παιδιά που αγωνίζονται.

«Αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο, είναι ότι έχουν συμμετέχει αρκετά νέα παιδιά 15 και 16 ετών στα παιχνίδια. Δεν φοβάμαι αν θα ξεφύγει το σκορ, έκανα αυτό που πίστευα και ξέφυγε, θα μπορούσα να βάλω κάποιον πιο έμπειρο μέσα όμως προτίμησα να βάλω νέους αθλητές μέσα για να πάρουν εμπειρίες μέσα από αυτό. Αυτό που εγώ θέλω και πιστεύω είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα μπορέσουν υπό προϋποθέσεις οι νέοι να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Για αυτό ακριβώς δίνω χρόνο συμμετοχής, όχι μόνο επειδή είχαμε προβλήματα, αλλά επειδή είναι κάτι το οποίο είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να κάνω, γιατί είναι κάτι που πιστεύω».

Ο στόχος και τα ενδογενή προβλήματα.

«Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος είναι ίδιος με τον αρχικό, η σωτηρία όσον τον δυνατόν συντομότερα. Βέβαια αναλογικά με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι τα πράγματα δεν πάνε όπως περίμενα. Έχουν προκύψει πολλά ενδογενή προβλήματα, μη αγωνιστικά, τα οποία έχουν να κάνουν και με τους προσανατολισμούς της διοίκησης. Το έργο μας αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο και θα χρειαστεί να αλλάξουν κάποια πράγματα ώστε να μπορούμε να δουλεύουμε απρόσκοπτα, όμως δε μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος στην παρούσα φάση.

Φυσικά ικανότητες υπάρχουν, όμως στην πρώτη φάση και συμπεριλαμβανομένων και όλων των προβλημάτων που μας έτυχαν στο αγωνιστικό σκέλος, δεν κάναμε την υπέρβαση, κάναμε απλά αυτό που έπρεπε. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Οι βελτιώσεις, οι υγιείς βάσεις και οι αφανείς ήρωες.

«Σε γενικότερο πλαίσιο, θα ήθελα να ευχηθώ για τη συνέχεια, όλοι οι φορείς που ασχολούνται με το άθλημα, να συμβάλλουν ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές περιβάλλον, για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να δημιουργηθούν νέες βάσεις που να αποπνέουν υγεία, ώστε να κάνει το άθλημα βήματα μπροστά. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό που συμβαίνει αυτόν τον καιρό και πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε πάντα και τους αφανείς ήρωες, που κατ’ εμέ σε πολλές περιπτώσεις είναι οι γονείς. Σίγουρα πολλές από υπερβάλλοντα ζήλο και υπέρμετρη αγάπη, ξεπερνάνε καποια όρια, όμως δεν το κάνουν από κακία».

Η επιρροή των νέων κανονισμών.

«Τέλος όσον αφορά τους νέους κανονισμούς, αυτό που θα πω, είναι ότι οι κανονισμοί που μπαίνουν στο άθλημα, θα πρέπει να έχουν το νόημα του να βοηθούν στην εξέλιξη, όχι να κάνουν το πόλο πιο πολύπλοκο, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα γίνει με την νέα αλλαγή».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA