Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για μία πολύ σημαντική αναμέτρηση του Champions League, η οποία έχει τεράστια σημασία για το ελληνικό πόλο, αφού την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 19:30, Ολυμπιακός και ΝΟ Βουλιαγμένης θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στο «Παπαστράτειο» για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι δύο ελληνικοί σύλλογοι έχουν πραγματοποιήσει μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, όντες στη δεύτερη και την τέταρτη θέση του Group A, με 12 και 7 βαθμούς αντίστοιχα. Στο πλαίσιο του ερχόμενου αγώνα, μιλήσαμε με τον διεθνή περιφερειακό των Πρωταθλητών Ελλάδας, Αλέξανδρο Παπαναστασίου προκειμένου να μας μεταφέρει την άποψη του, για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι αλλά και όσα τα περιμένει να αντιμετωπίσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στο #AQF24:

«Περιμένουμε να δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη. Με την πορεία και τις εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουμε γιατί έχει δείξει ότι έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι μία αναμέτρηση πολύ σημαντική γιατί αφενός δεν έχουμε ξανασυναντηθεί φέτος και αφετέρου θα είναι το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ελληνικών ομάδων στο Champions League.

Περιμένουμε έναν πολύ καλό ρυθμό, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στην άμυνα. Η Βουλιαγμένη παίζει παιχνίδια σε υψηλό τέμπο και φέρνει συνήθως υψηλά σκορ, για αυτό ακριβώς θα παίξει σημαντικό ρόλο η άμυνα μας που είναι για εμάς πολύ σημαντική στο τρόπο που αγωνιζόμαστε.

Θεωρώ ότι το κολυμβητήριο θα γεμίσει, πρέπει να γεμίσει για τον συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω ότι κόσμος και των δύο ομάδων θα μαζευτεί για να δει την αναμέτρηση, μικροί και μεγάλοι, γιατί είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός για το άθλημα».