Το τελευταίο παιχνίδι της Α1 Ανδρών για φέτος ήταν ανάμεσα σε δύο ομάδες προσφυγικές, σε δύο ομάδες μία ιστορία γιγαντιαία. Το παιχνίδι ήταν πραγματικά αντίστοιχο της ιστορίας τους και οι συγκινήσεις που προσέφερε το παιχνίδι το ίδιο.

Εμείς σαν #Aquafeed24 παρακολουθήσαμε μέσα από το Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αυτή το παιχνίδι διαφήμιση της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης. Παίκτες με περίσσεια ποιότητα, ανταγωνισμός στο υψηλότερο επίπεδο, νέοι ταλαντούχοι, έμπειροι μπαρουτωκαπνισμένοι πολίστες και λαοί θερμοί για την ομάδα τους. Στο τέλος του «θρίλερ» περπατήσαμε όλο το κολυμβητήριο, απαθανατίσαμε και μιλήσαμε με όλους τους πρωταγωνιστές.

Μετά από μία ακόμα πολύ καλή προσωπική χρονιά αλλά και για την ομάδα του, τελείωσε με την τέταρτη θέση, μία ομάδα πολύ αγαπημένη, και με τόνους δουλειάς και περηφάνιας. Η περιγραφή αυτή μιλάει για τον αρχηγό του Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αλέξανδρο Γούνα, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας της προσφυγικής ομάδας με τεράστια επιτυχία συνομίλησε με το #AQF24 αμέσως μετά τον μικρό τελικό που έκρινε την τρίτη θέση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Απόλλωνα. Ο 33χρονος μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, τη νοοτροπία του στο θέμα δουλειάς, το μέλλον του αλλά και για το «κεφάλαιο» Εθνική Ομάδα

Ο έμπειρος περιφερειακός του Απόλλωνα Σμύρνης στο #Aquafeed24:

Για τον τρίτο τελικό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Στην αρχή της αναμέτρησης πιστεύω πως ελέγχαμε το ρυθμό το για τουλάχιστον δύο οκτάλεπτα. Βέβαια στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε πάρα πολύ και το κακό με αυτό είναι ότι ένα παιχνίδι όταν έχει τόσα γκολ και τέτοιο ρυθμό είναι σχεδόν αδύνατο να το ελέγξεις. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε λίγο πριν το τέλος και να πάμε στα πέναλτι. Εκεί βέβαια όπως ξέρουμε τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Μετράει μία καλή στιγμή του τερματοφύλακα, μετράει μία συγκυρία, μπορεί η διαδικασία να μετατραπεί σε ρώσικη ρουλέτα. Όταν ένα παιχνίδι φτάνει μέχρι αυτό το σημείο δε μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα γιατί δείχνει πόσο κοντά ήταν οι δύο ομάδες».

Η φετινή πορεία της ομάδας του:

«Όσον αφορά την φετινή πορεία της ομάδας νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ για να φτάσουμε ως εδώ. Σίγουρα θέλαμε την τρίτη θέση αλλά εδώ που φτάσαμε, το πετύχαμε πολύ σκληρή δουλειά. Εγώ είμαι της άποψης ότι ο κάθε πρέπει να βγάζει στο νερό λίγο παραπάνω από αυτό που μπορεί. Πως να στο πω…για παράδειγμα αν ένας παίκτης είναι του 5 να παίζει στο 6 και αν κάποιος είναι του 7 να παίζει στο 8. Αν έχεις αυτή τη νοοτροπία θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις πολλά για συνέχεια ξεπερνάς τα δικά σου όρια. Η ομάδα είχε πολλούς καινούργιους παίκτες νέα παιδιά, και με τη δουλειά που κάναμε θεωρώ φτάσαμε σε ένα πολύ καλό σημείο».

Ο Απόλλων Σμύρνης και η νέα χρονιά…

«Εγώ αυτό που θέλω να πω για το μέλλον της ομάδας είναι ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια θέληση, πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μία ανάλογη σεζόν. Ο σύλλογος φέτος με τον τρόπο που λειτούργησε έδειξε ότι μπορεί να κάνει όμορφα πράγματα. Επίσης έχει και την Ευρώπη του χρόνου, το Eurocup που είναι και αυτό σημαντικό.

Δεν είναι ακόμα κάτι οριστικό, το πρωτάθλημα τώρα τελείωσε είμαι σε συζητήσεις με την ομάδα για το τι θα γίνει του χρόνου. Ακόμα είναι νωρίς για να πούμε σίγουρα, θα τελειώσουν πρώτα οι συζητήσεις και θα δούμε».

Το κεφάλαιο Εθνική Ομάδα…

«Σχετικά με το κεφάλαιο Εθνική ομάδα, δεν θα σου κρύψω ότι μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που αντιπροσώπευσα και έδωσα το 1000% του εαυτού μου σε κάθε μας αγώνα για την γαλανόλευκη. Όμως δεν περνάνε όλα τα πράγματα από το χέρι μας στη ζωή. Κάνοντας τον απολογισμό μου, βλέπω πως αδίκησα καποιες φορες αλλά επίσης αδικήθηκα ανεπανόρθωτα.. έτσι όμως είναι η ζωή. Κοιτάω υπερήφανος μπροστά με ψηλά το κεφάλι πάντα».

Facebook Comments