ΠΑΟΚ, Euro Cup, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: «Να παίξουμε με ψυχή»!

Δηλώσεις πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο Euro Cup, παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου!

by Κώστας Παππάς

Μετά τον Παναθηναϊκό χθες (26/9), είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να ριχθεί στην «μάχη» των προκριματικών του Euro Cup, με τους Θεσσαλονικείς να αντιμετωπίζουν σήμερα (27/9) στις 18:30 ώρα Ελλάδος την Ορτίτζια του Γιώργου Καλαϊτζή στην πόλη Κράνι της Σλοβενίας, φιλοδοξώντας να βάλουν βάσεις πρόκρισης από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Ο «Δικέφαλος», θα επιχειρήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά από εκείνες των προκριματικών του Champions League και ο τεχνικός της ομάδας, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες έδειξε την πίστη του στους παίχτες του, παρόλο που απέναντι του σήμερα θα έχει ένα πιο έμπειρο σύνολο. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στάθηκε στην μαχητική ψυχή που πρέπει να δείξουν οι αθλητές του στην Σλοβενία, με τον ίδιο και τους παίχτες του να φιλοδοξούν να δώσουν το «παρών» στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Με την έναρξη του αυριανού αγώνα, ξεκινάει και η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να παίξει στην φάση των ομίλων μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Δεν θέλω να δημιουργήσω καθόλου άγχος με αυτά τα λόγια. Ποτέ δεν ξέρεις σε μία πρεμιέρα τι θα συμβεί. Πιστεύω έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αυριανό αγώνα με την Ορτίτζια. Είναι μία πιο έμπειρη ομάδα με παίκτες οι οποίοι έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο για χρόνια και ξέρουν από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Εμείς από την άλλη, είμαστε μία νεανική σχετικά ομάδα, άπειρη σχετικά σε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν πρέπει να μας φοβίζει κάτι, αντιθέτως να μας δίνει κίνητρο για να πετύχουμε κάτι μεγάλο εδώ στην Σλοβενία. Τώρα αυτό που πρέπει να παρουσιάσουμε, είναι τον ΠΑΟΚ που ξέρουν οι περισσότεροι, έναν ΠΑΟΚ σοβαρό, να ξέρει τι θέλει, να παίξουμε με ψυχή, και όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και έχουμε μάθει τόσα χρόνια».

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί το Σάββατο στις 18:30 με την Ντουίσμπουργκ για την 2η αγωνιστική, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Τρίγκλαβ Κραν στην 13:00 για την 3η και τελευταία αγωνιστική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA