Aquafeed24 – Starfish Trophy: Οι πρώτες έξι ομάδες από το εξωτερικό!

Έξι ομάδες με πλούσια ιστορία έρχονται στο παρθενικό Aquafeed24 - Starfish Trophy στις 24 με 27 Οκτωβρίου!

by Aquafeed 24

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για την έναρξη του παρθενικού AQUAFEED24 – STARFISH TROPHY, με τη διοργάνωση να είναι προγραμματισμένη για τις 24 με 27 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Μαραθώνα και ήδη η προετοιμασία για το φιλόδοξο αθλητικό event έχει ξεκινήσει, ενώ οι εξελίξεις τρέχουν γοργά.

Οι πρώτες ομάδες από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή και στήριξη τους στο 1ο AQUAFEED24 – STARFISH TROPHY και πιο συγκεκριμένα οι ομάδες της Προ Ρέκο, της Μπαρτσελόνα, του Ερυθρού Αστέρα, της Μονακό, της Οραντέα και της εθνικής Βουλγαρίας, προετοιμάζουν το ταξίδι τους στην Αθήνα. Οι εν λόγω έξι ομάδες θα προσφέρουν διαφορετική δυναμική στην κατηγορία αγοριών U15 και έρχονται στη χώρα μας σε συνεργασία με έναν άνθρωπο που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανάπτυξη της ελληνικής υδατοσφαίρισης με αυταπάρνηση και αγνή αγάπη, τον Σπύρο Αλμπέρτη.

Το επόμενο διάστημα και όσο η ώρα της δράσης πλησιάζει, οι διοργανωτές του 1ου AQUAFEED24 – STARFISH TROPHY, θα προχωρήσουν σε ανακοινώσεις για τη διοργάνωση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει μια ονειρική πρεμιέρα, με στόχο να καθιερωθεί στη συνείδηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA