ΝΟ Χανίων: Υποδέχθηκαν την δευτεραθλήτρια κόσμου Νικολέτα Κυριακοπούλου!

by Γιώργος Χρήστου

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού υποδέχθηκαν την δευτεραθλήτρια κόσμου, Νικολέτα Κυριακοπούλου οι συμπαίκτριες και ο προπονητής της, στην επιστροφή της νεαρής τερματοφύλακα στις προπονήσεις του ΝΟ Χανίων ενόψει της έναρξης της σεζόν. Η 17χρονη άσος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με την Εθνική Νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκεται και πάλι η Νικολέτα Κυριακοπούλου. Η 17χρονη τερματοφύλακας επέστρεψε στη βάση της μετά από τη μεγάλη διάκριση που κατάφερε με την Eθνική μας ομάδα, όπου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Νεανίδων που διεξήχθη στην Κίνα.

Χωρίς… να αποχωρίζεται το ασημένιο μετάλλιο από το λαιμό της το οποίο συνεχίζει να επιδεικνύει με καμάρι, η 17χρονη τερματοφύλακας έγινε δεκτή με συγκίνηση και ενθουσιασμό από τις συμπαίκτριές της και τον προπονητή της στον ΝΟΧ, την οποία συγχάρηκαν ολόθερμα για τις εμφανίσεις της και την εξαιρετική απόδοση που είχε σε όλο το τουρνουά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας.

Πλέον, η Κυριακοπούλου επικεντρώνει το βάρος της στις εγχώριες υποχρεώσεις της, οπότε και θ’ αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε επίπεδο Α1, βοηθώντας τον Ναυτικό Όμιλο κάτω από την εστία του στο πρωτάθλημα που ξεκινά. Στόχος της, μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια, είναι ο ΝΟΧ να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA