Άλιμος ΝΑΣ: Ο Σταύρος Τσαγκόζης ανέλαβε Παίδες και Μίνι Παίδες

Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη του τεχνικού επιτελείου του οργανισμού προχώρησε ο Άλιμος ΝΑΣ που εμπιστεύθηκε τον Σταύρο Τσαγκόζη για τους μικρούς πολίστες του αύριο.

by Μάνος Φυρογένης

Πίσω από μία «βιτρίνα» που λαμπυρίζει με το πέρασμα των χρόνων όλο και περισσότερο προσελκύοντας κόσμο και κοσμάκη όχι μόνο από τη γειτονιά αλλά και από τις γύρω περιοχές, «κρύβεται» μία καλοκουρδισμένη μηχανή, μία μεθοδική λειτουργία που δημιουργεί τη φήμη.

Ανέκαθεν στον αθλητισμό υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι πρωταγωνιστές που (θα) παίρνουν τα credits όπου αυτό είναι φυσικό επακόλουθο και οι αφανείς ήρωες που βρίσκονται πίσω από μία επιτυχημένη πορεία, μία ανέλιξη, μια εκτόξευση.

Τις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, η ομάδα του Αλίμου ΝΑΣ Betsson έχει μπει στη ζωή της ελληνικής υδατοσφαίρισης ως μία αναδυόμενη δύναμη που δεν ήρθε όμως να ξαφνιάσει και να φύγει. Και αυτό οφείλεται στο οικοδόμημα και τις ακαδημίες.

Πέρα από την ομάδα των γυναικών που πραγματοποιεί κάθε σεζόν σταθερά βήματα προόδου έχοντας φέτος ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη, οι μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες ακολουθούν, διακρίνονται και αυτές με παρουσία σε τελικές φάσεις πρωταθλημάτων, ακόμα και στους τελικούς αυτών.

Μετά το επιτυχημένο μοντέλο στις γυναίκες, χωρίς βιασύνη αλλά έχοντας πλέον το know how, σειρά πήραν οι άνδρες το ταξίδι των οποίων ξεκίνησε στις εθνικές κατηγορίες με την άνετη άνοδο στη Β΄ Εθνική πριν από λίγους μήνες. Και επειδή συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει και πρόθεση των ανθρώπων που τρέχουν τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ είναι μεν η εξέλιξη με βιώσιμο όμως τρόπο, επενδύουν στη θωράκιση των ακαδημιών με προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Σταύρος Τσαγκόζης, ο οποίος ανέλαβε τους Παίδες και Μίνι Παίδες. Επί σειρά ετών προπονητής σε αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία στον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Σταύρος Τσαγκόζης βρίσκεται πολλά χρόνια στην προπονητική, έχοντας διατελέσει και τεχνικός ακαδημιών στον ΑΝΟΓ μεταξύ άλλων. Μία πολύ στοχευμένη κίνηση από τον Άλιμο ΝΑΣ που δείχνει για μία ακόμα φορά την κατεύθυνση και τοποθετεί τις βάσεις για κάτι ελπιδοφόρο και στέρεο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA