«Καυτός» Άγγελος Βλαχόπουλος οδήγησε σε νικηφόρα πρεμιέρα την Νόβι Μπέογκραντ κόντρα στην ισχυρή Πρίμορατς

Αν έχεις Άγγελο Βλαχόπουλο, διάβαινε! Δύσκολη νικηφόρα πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια της Αδριατικής Νόβι Μπέογκραντ με «πενταρέ» του Έλληνα διεθνή!

by Μάνος Φυρογένης

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος πήρε το… όπλο του και δεν σταμάτησε να «πυροβολεί» σε βαθμό που λύγισε (σχεδόν) μόνος του την σαφώς ενισχυμένη Πρίμορατς Κότορ.

Πρεμιέρα με το δεξί για την πρωταθλήτρια Αδριατικής και Σερβίας τα τελευταία χρόνια Νόβι Μπέογκραντ σε μια σεζόν που ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα στην προσπάθεια που θα κάνει να διατηρήσει τα σκήπτρα της. Η ομάδα της σερβικής πρωτεύουσας τα βρήκε «μπαστούνια» απέναντι στην Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο εντός έδρας και χρειάστηκε τον… εξολοθρευτή Άγγελο Βλαχόπουλο για να μην γκελάρει.

Ο φοβερός αυτός Έλληνας διεθνής αθλητής που συνεχίζει να κάνει υπερήφανη την ελληνική υδατοσφαίριση στο εξωτερικό «βομβαρδίζοντας» τα αντίπαλα δίχτυα και μαγεύοντας με το υψηλό του αγωνιστικό IQ, έβαλε πέντε γκολ (σε οκτώ προσπάθειες), όντας φυσικά ο πρώτος σκόρερ του αγώνα. «Καυτός» ξεκίνησε ο Θεσσαλονικιός περιφερειακός στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τη Νόβι.

Το σύνολο του Γκότσιτς ζορίστηκε αρκετά χωρίς τους Ντε Μικέλις (βασικός γκολκίπερ) και το «θεριό» Δημήτρη Σκουμπάκη μετά από ένα καλοκαίρι που έχασε σημαντικά γρανάζια (Άλβαρο Γρανάδος, σταμάτησε από την ενεργό δράση ο Φιλίπ Φιλίποβιτς, Νίκολα Γιάκσιτς).

Συμπαραστάτης του Βλαχόπουλου επιθετικά ήταν ο Μίλος Τσουκ (3/4) ενώ στον αντίποδα από τρία είχαν οι Σουσιασβίλι και Μρίσιτς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-3, 2-3, 4-4

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA