Πόλο, Μιχάλης Θαλασσινός στο #AQF24: «Η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας»

Δηλώσεις στο πλαίσιο του ΣΕΔΥ παραχώρησε στο #AQF24 ο περιφερειακός του Εθνικού, Μιχάλης Θαλασσινός.

by Κώστας Παππάς

Το περασμένο τριήμερο(20-22/9) πραγματοποιήθηκε, για μια ακόμη χρονιά, το τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΕΔΥ και στοχεύει στην προετοιμασία των ομάδων της Α1 ανδρών για την νέα σεζόν. Μια από τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά αυτό ήταν και ο Εθνικός Πειραιά, με το σύνολο του Φάνη Κουντουδιού να δοκιμάζει τις δυνάμεις του κόντρα σε πολύ καλές ομάδες, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες αθλητών από το τουρνουά.

Το #AQF24 βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και συνομίλησε με τον Μιχάλη Θαλασσινό, μετά τον αγώνα των «κυανόλευκων» με τον Πανιώνιο όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νέας Σμύρνης με σκορ 13-7.

Για το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο ανέφερε: «Είμαστε ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, έχουμε πολλή προπόνηση μπροστά μας, θέλουμε χρόνο για να δέσουμε και να βρεθούμε καθώς είναι ακόμη νωρίς».

Για το τι να περιμένουμε από τον Εθνικό την νέα σεζόν, είπε: «Σίγουρα θα δούμε έναν Εθνικό όπως είναι τόσα χρόνια, δηλαδή να είναι ανταγωνιστικός και να παλεύει όλα τα παιχνίδια δίνοντας το 100%».

Για τους στόχους της ομάδας την νέα χρονιά, δήλωσε: «Στόχος της ομάδας είναι να γίνεται καλύτερη όσο περνάει η σεζόν, δεν βάζουμε ταμπέλες αυτήν την στιγμή, θα προσπαθούμε για το καλύτερο και ευελπιστούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA