Οι «θρυλικές» Πίλι Πένια και Πάουλα Λέιτον δοξάστηκαν στο Μπερναμπέου

Ωδή σε Ολυμπιονίκες της Ισπανίας περιλάμβανε το πρόγραμμα της εντός έδρας αναμέτρησης της ποδοσφαιρικής Ρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ.

by Μάνος Φυρογένης

Τους τελευταίους μήνες έχουν ζήσει αρκετές στιγμές που θα θυμούνται εσαεί και το βράδυ του Σαββάτου 21/9 μία ακόμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης των 15 Champions League προσκάλεσε μερικούς Ισπανούς/Ισπανίδες Ολυμπιονίκες στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ (νίκη με 4-1), οι οποίοι αποθεώθηκαν από το κοινό.

Μεταξύ αυτών ήταν και οι θρυλικές Πίλι Πένια (αρχηγός) & Πάουλα Λέιτον (ασταμάτητη φουνταριστός) της χρυσής στο Παρίσι «φούρια ρόχα». Μιας «φουρνιάς» αθλητριών που τα έχει σαρώσει όλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madridistas (@madridistas)

Οι Ολυμπιονίκες αφού περιηγήθηκαν στους διαδρόμους του εμβληματικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης και φωτογραφήθηκαν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ (πρόεδρος), γνώρισαν την καθολική αποθέωση από τους φίλους της Ρεάλ, οι οποίοι τους επευφημούσαν όρθιοι με τα μετάλλια που κέρδισαν περασμένα στο στήθος.

Μαζί με τις σπουδαίες πολίστριες βρίσκονταν και οι 3 εκ των 4 της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου (Κάρλος Αρέβαλο, Ροντρίγκο Γερμάντε και Μάρκους Κούπερ) που κατέκτησαν το χάλκινο, ο Φραν Γκαρίγιος (χάλκινο στο τζούντο) και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο κανό Ντιέγκο Ντομίνγκεθ.

Στην Ισπανία, εκεί που ο αθλητισμός δοξάζεται άνευ χρωματισμού. Πολύ όμορφη κίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης που τίμησε με τον τρόπο αυτό προσωπικότητες με σαφώς μικρότερη προβολή στη χώρα τους σε σχέση με τους ακριβοπληρωμένους και δημοφιλείς παίκτες της παρότι μάλιστα δεν ανήκουν στην «οικογένειά» της (η Πένια αγωνίζεται στην Τεράσα οδεύοντας στη συμπλήρωση των 40 ετών και η Λέιτον στην παντοδύναμη Σαμπαντέλ).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA