Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων: «Το μέλλον τους ανήκει»!

by Γιώργος Χρήστου

Περήφανη για τις αθλήτριες της εμφανίστηκε η Ευτυχία Καραγιάννη σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η Ομοσπονδιακή τεχνικός τόνισε ότι το μέλλον τους ανήκει, ενώ μοίρασε τα συγχαρητήρια της στις αθλήτριες της.

Παράλληλα η πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά, Αριάδνη Καραμπέτσου καθώς και η Νεφέλη Κοβάτσεβιτς και Νικολέτα Κυριακοπούλου έκαναν τον απολογισμό τους με την κατάκτηση δύο μεταλλίων σε δύο Εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Η Ομοσπονδιακή τεχνικός της Εθνικής ομάδας Νεανίδων, Ευτυχία Καραγιάννη τόνισε: «Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανη για όλες. Έκαναν ένα εξαιρετικό τουρνουά και δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο που τόσο πολύ επιθυμούσαμε. Τα κορίτσια αγωνίστηκαν με όλη τη ψυχή τους, ένας όμως θα είναι ο νικητής. Είναι πολύ σπουδαίο όμως το μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια, καλές επιτυχίες, το μέλλον τους ανήκει».

Η πολυτιμότερη παίκτρια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, Αριάδνη Καραμπέτσου τόνισε: «Κάναμε μια πολύ δύσκολη και χρονοβόρα προετοιμασία. Τρεις μήνες είναι υπεραρκετοί. Καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος, δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, και κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο. Μπράβο μας! Μπράβο στη Κολυμβητική Ομοσπονδία που μας βοήθησε, μπράβο στους προπονητές μας, μπράβο στις οικογένειες μας, μπράβο και στα σωματεία μας που μας προπονούν».

Η Νεφέλη Κοβάσεβιτς είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που κατακτήσαμε το μετάλλιο, ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας όλο το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε πολύ την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, και τις προπονήτριες μας και συνεχίζουμε».

Η Νικολέτα Κυριακοπούλου επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που καταφέραμε και φέραμε την Εθνική μας ομάδα και πάλι στο βάθρο. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι μας βοήθησαν, τη ΚΟΕ, τους προπονητές μας, τις οικογένειες μας, τους φίλους μας, σε όλους που συνέβαλαν να κατακτήσουμε το μετάλλιο και ήταν μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι, από τη προετοιμασία έως το βάθρο».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA