Το… θεριό Αριστείδης Χαλυβόπουλος έπαθε κάταγμα σε σπόνδυλο και σκέφτεται τη Βουλιαγμένη

Ζημιά έπαθε ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος και θα πρέπει να απουσιάσει από τον προκριματικό του EuroCup. Το #AQF24 έχει το ρεπορτάζ.

by Μάνος Φυρογένης

Στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ανέκαθεν έδιναν…. χώρο σε νέα, δικά τους κατά κόρον από τις ακαδημίες τους, παιδιά να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα. Εδώ και πολλά χρόνια δίνουν προτεραιότητα στη διδασκαλία και την παραγωγή ταλέντων, αυτό το πρότζεκτ στηρίζουν όλο και πιο ρηξικέλευθα.

Λίγους μήνες αφότου «χτύπησαν» μία θέση στο βάθρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο (LEN Champions League) είπαν να δώσουν ακόμα περισσότερο τόπο στα νιάτα. Ο μέσος όρος ηλικίας έπεσε κάτω από τα 20 έτη (!), ούσα η πιο νεανική ομάδα που έπαιξε στα προκριματικά του LEN Champions League, έχοντας το γνώθι σαυτόν για το φιλόδοξο εγχείρημα. Θέλει υπομονή μεγάλη.

Πλέον ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης αφότου τα έβαλε με σαφώς πιο έμπειρες (από άποψη υλικού) ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ, θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του LEN EuroCup όπως και οι Απόλλωνας, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός. Πλην όμως πρέπει να το κάνει χωρίς έναν από τους «πυλώνες» του ρόστερ της.

Euro Cup, πόλο ανδρών: Έμαθαν τους αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός και Βουλιαγμένη!

Ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος που «χτυπάει» διαρκώς την πόρτα της Εθνικής Ομάδας ανδρών και ο οποίος έχει κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την οικοδέσποινα του προκριματικού γκρουπ Ραντνίτσκι (το οποίο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει) πριν από λίγες μέρες με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να σοκάρουν.

Ο ταλαντούχος περιφερειακός έπαθε κάταγμα σπονδύλου όπως μοιράστηκε στο #AQF24 και θα πρέπει να ΄προστατευθεί τρεις εβδομάδες. Άσχημα τα μαντάτα τοσο για τον ίδιο όσο και για το σύλλογό του, τον ΝΟΒ που χάνει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη «μάχη» για την επίτευξη του στόχου της Ευρώπης.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς κληρώθηκε στον όμιλο της Βαρκελώνης (26-29/9) μαζί με την ομώνυμη ομάδα, την Σολάρις από την Κροατία και την ιταλική Κουΐντο, με τις δύο πρώτες να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Ο ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής από τη Φουκουόκα και αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών το 2019 που ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο, αποσαφήνισε στο #AQF24 την κατάσταση.

«Στο ματς με τη Ραντνίτσκι δέχθηκα μια γονατιά στη μέση η οποία με έβγαλε εκτός αγώνα. Εγώ εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι έπαθα σοβαρό. Έκανα κάτι εξετάσεις στη Σερβία αλλά δεν ήταν ειδικές για να βγάλουν διάγνωση. Η μαγνητική που έκανα στην Αθήνα έδειξε κάταγμα σε σπόνδυλο (εγκάρσια απόφυση στο Ο3). Χρειάζεται να μείνω 20 μέρες εκτός, για να ξανακολλήσει το οστό. Δυστυχώς χάνω μια πολύ σημαντική για εμάς φάση του Euro Cup, για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η ομάδα μου, παρά το νεανικό σύνολο, θα τα καταφέρει και χωρίς εμένα. Είναι στενόχωρο να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου και να αναγκάζεσαι να τους βλέπεις από μακριά. Κάθε εμπόδιο για καλό ας ελπίσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια», είπε ο Χαλυβόπουλος που είναι θεριό και ήδη δουλεύει σκληρά για την πιο σύντομη επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ένας πραγματικός μαχητής.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA