ΣΕΔΥ, πόλο: Επτά η Φουντωτού κόντρα στον Εθνικό, δύο αναμετρήσεις στα… χαρτιά

by Aquafeed 24

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα για το τουρνουά του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης, το οποίο προσφέρει ευκαιρία σε ομάδες, αθλητές και διαιτητές να μπουν στο… κλίμα, ενόψει της επερχόμενης πρεμιέρας της Α1 κατηγορίας σε άνδρες και γυναίκες, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 12 Οκτωβρίου.

Στα πρώτα αποτελέσματα, που αφορούν το πρωί του Σαββάτου, ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με σκορ 18-5 του Εθνικού Πειραιά, στο τουρνουά γυναικών, με την Ελευθερία Φουντωτού να υπενθυμίζει σε όλους την εξαιρετική σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, καθώς σκόραρε επτά (!) φορές στο εν λόγω παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα της Κικής Λιόση κυριάρχησε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 18-5 

Οκτάλεπτα: 6-3, 5-1, 3-1, 4-0.

ΝΟΒ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου 1, Μιμίδη Μ., Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Φουντωτού 7, Καπετοπούλου, Τζούστρα 1, Ανδρεάδη 1, Μουλχάιζεν 3, Αγγελίδη, Καρύτσα, Κουρεμέτη, Κουτσαντά.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ορέστης Σαλάχας): Μπεκρή, Βόγκα, Μούζη, Βελέντζα, Μαμόγλου 2, Τσιμάρα, Χατζηκυριακάκη, Μιλίσεβιτς 2, Θεοφανοπούλου, Κανετίδου 1, Μπενέκου, Κάσσαρη, Ηλιακοπούλου, Τζούρκα.


Ακόμη, η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τον ΝΟ Χανίων για το τουρνουά γυναικών κατοχυρώθηκε στις Κρητικές, λόγω μη κατάθεσης δελτίων σε ισχύ και καρτών υγείας από την ομάδα της Γλυφάδας. Ο αγώνας διεξήχθη ανεπίσημα.

Παρόμοιο σκηνικό και στην αναμέτρηση σε ΑΝΟ Γλυφάδας και ΑΟΠ Φαλήρου για το τουρνουά ανδρών, εκεί όπου ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη, για τον ίδιο λόγο. Ο αγώνας διεξήχθη ανεπίσημα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας και θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο. 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA