ΣΕΔΥ, πόλο, 2η αγωνιστική: Επέβαλε την ανωτερότητά του ο Πανιώνιος κόντρα στον Εθνικό!

Την 2η νίκη του σε ισάριθμα ματς πέτυχε ο Πανιώνιος, που κέρδισε τον Εθνικό, για την 2η αγωνιστική του τουρνουά του ΣΕΔΥ!

by Κώστας Παππάς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά στην άμυνα και τις πρώτες επιθέσεις τους να μην βρίσκουν στόχο. Το «ρόδι» στο παιχνίδι έσπασε ο Suzuki Toi με γκολ στην κόντρα κάνοντας το 1-0 για τον Πανιώνιο, ενώ 1 λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίχτης έκανε και το 2-0 για την ομάδα του. Το σύνολο του Φάνη Κουντουδιού, αδυνατούσε να βρει λύσεις στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 3:43 ο Ανδρέας Μπιτσάκος έκανε το 3-0 με σουτ από την περιφέρεια. Η ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν σε καλή κατάσταση στο πρώτο οκτάλεπτο και εκμεταλλευόμενη τον Κώστα Γκιουβέτση, έκανε το 4-0 στον παίχτη παραπάνω. Ο Εθνικός αντέδρασε, με τον αρχηγό του, Τζόρτζε Τεσάνοβιτς, ο οποίος έκανε το 4-1 στην κόντρα μετά από καλή ομαδική άμυνα που οδήγησε σε κλέψιμο. Ο Πανιώνιος όμως αύξησε ξανά την διαφορά στα 4 τέρματα, με γκολ στην κόντρα από τον Γκιουβέτση, με την πρώτη περίοδο να κλείνει στο 5-1.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου, ο Πανιώνιος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο και με τον Γιάννη Παπάκο να σκοράρει στον παραπάνω, οι γηπεδούχοι έκαναν το 6-1. Στο 5:23 ήταν η σειρά του Εθνικού να σκοράρει, αφού ο Θαλασσινός εκμεταλλεύτηκε την ανισορροπία στην άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ από τα δεξιά έκανε το 6-2. Ο Κώστας Γκιουβέτσης, στο 4:15 απάντησε, για το 7-2, ενώ ο ίδιος παίχτης διαμόρφωσε και το 8-2 σκοράροντας από τα 2μ. Ο Εθνικός, μείωσε σε 8-3 με τον Λιαπάκη να σκοράρει από τα 6 μέτρα, ενώ στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου, ο Takata έκανε το 9-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου μισού.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, αφού για 3,5 λεπτά, δεν είχαμε σκορ. Στο 4:02, ο Χριστόφορος Τρασάι έκανε το 10-3 με ωραίο σκαστό σουτ, ενώ στο 1:38 πριν την λήξη του οκταλέπτου, ο Λιαπάκης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτυ, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει για τον Εθνικό. Λίγο αργότερα όμως, ο «Αυτοκράτορας», μείωσε στον παίχτη παραπάνω με τον Αριστείδη Καραβιώτη για το 10-4, που ήταν και το σκορ του 3ου οκταλέπτου.

Στο 4ο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο Μπιτσάκος έκανε το 11-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να απαντήσει λίγο αργότερα ο Θαλασσινός για τον Εθνικό, που έκανε το 12-5 στον παίχτη παραπάνω. Ο Κατραούρας έκανε το 13-5 στον παίχτη παραπάνω ενώ ένα λεπτό μετά, ο αρχηγός Dorde Tesanovic, έκανε το 12-6. Ο Εθνικός μείωσε και άλλο, αφού ο Λαδάς με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 12-7. Τον επίλογο του αγώνα, έγραψε ο Τρασάι 27’’ πριν το τελος, αφού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ έκανε το 13-7 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA