ΝΕ Πατρών, πόλο: Tριπλή ανανέωση με Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη και Τσιμάρα!

Την παραμονή τριών βασικών στελεχών του ρόστερ και για την νέα σεζόν, ανακοίνωσε η ΝΕ Πατρών, στην προσπάθεια της να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία!

by Κώστας Παππάς

Πέρα από τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται σε κάθε ομάδα, εξίσου-ή και περισσότερο- σημαντικό, είναι η διατήρηση του κορμού, κοινώς… η ραχοκοκαλιά. Αυτήν την οπτική, φαίνεται ότι την ασπάζονται στην Πάτρα, με την ΝΕΠ να ανακοινώνει την παραμονή τριών πολύ σημαντικών κοριτσιών στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Γιαννακέα, θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία των Πατρινών, ενώ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα παραμείνει και η Αθηνά Ανδρουτσέλη, με την έμπειρη περιφερειακό να υπογράφει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος, τα «δελφίνια» ανακοίνωσαν και την ανανέωση του συμβολαίου της Ευφροσύνης Τσιμάρα, με την νεαρή περιφερειακό (γεννηθείσα το 2002), να αναμένεται να είναι και φέτος το βαρύ πυροβολικό της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2, υπό τις οδηγίες της Τόνιας Σολανάκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Η «παλιά» φρουρά της γυναικείας ομάδας πόλο της ΝΕΠ θα ηγηθεί και τη νέα σεζόν της προσπάθειας των «δελφινιών» στις πισίνες, αυτήν τη φορά με στόχο την επάνοδο στην Α1 Εθνική. Ο λόγος για την τερματοφύλακα Αγγελική Γιαννακέα (γεν. 2000), η οποία αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας, την πολύπειρη Αθηνά Ανδρουτσέλη (γεν. 1998), η οποία δίνει πολλές λύσεις μέσα στην πισίνα και την περιφερειακό Ευφροσύνη Τσιμάρα (γεν. 2002), η οποία διακρίνεται σε οργάνωση και σκοράρισμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA