ΠΑΟΚ: Στον “Δικέφαλο” η Ντόνα-Τσιάκα για 4η σερί σεζόν

Το "ασπρόμαυρο" σκουφάκι του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά η Ντόνα-Τσιάκα.

by Aquafeed 24

Κάτοικος Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ θα παραμείνει η Κλεοπάτρα Ντόνα-Τσιάκα όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι «ασπρόμαυροι» την Τετάρτη (18/9). Λίγες εβδομάδες απομένουν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και η στελέχωση του ρόστερ συνεχίζεται στο «Δικέφαλο».

Οι δύο πλευρές ανανεώνουν τη συνεργασία τους για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο αφού η νεαρή αθλήτρια αγωνίζεται ήδη για τον ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία.

Γεννημένη το 2003, η Ντόνα-Τσιάκα μπορεί να προσφέρει τόσο στην περιφέρεια όσο και στην άμυνα φουνταριστού αποτελώντας ένα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια της Χρύσας Χατζέλλη.

Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της για την ανανέωση του συμβολαίου τους όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της στο acpaok.gr

«Με μεγάλη μου χαρά ανήκω για ακόμα μία χρονιά στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με θετικό πρόσημο από τη περσινή χρονιά, αφού καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο, ο οποίος ήταν μία θέση στην οκτάδα, ετοιμαζόμαστε να θέσουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους και να δουλέψουμε για να τους πετύχουμε με τις οδηγίες και την καθοδήγηση της προπονήτρια μας, κ. Χατζέλλη. Ευχαριστώ τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και την προπονήτρια μας, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν για ακόμα μία χρονιά στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία, και χωρίς τραυματισμούς».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA