Beachpolistas for a cause στη Βουλιαγμένη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου! 

by Aquafeed 24

Beachpolistas for a cause στη Βουλιαγμένη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου! 

Συνεχίζεται η πορεία του φετινού Beachpolistas World Tour 2024 και το καλοκαίρι για εμάς δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική δράση, η οποία χρειάζεται τη στήριξη του συνόλου των ανθρώπων της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, στη Βουλιαγμένη θα φιλοξενηθεί το παρθενικό Beachpolistas for a cause, ένα εγχείρημα που στόχο έχει τη συγκέντρωση εσόδων για τα παιδικά χωριά SOS. Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο εν λόγω event θα στηρίξουν την τεράστια και συγκινητική προσπάθεια που κάνουν τα παιδικά χωριά SOS και όλα τα έσοδα θα παραχωρηθούν στη διεθνή
οργάνωση.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Η πρωτοβουλία ανήκει σε τρεις σπουδαστές του Κολλεγίου Αθηνών και συγκεκριμένα στους Δημήτρη Μελιδώνη, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη και Νικόλα Χριστόπουλο, πρώην αθλητές της υδατοσφαίρισης, με τη συνεργασία του Beachpolistas World Tour, του aquafeed24.com και τη στήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψη των υπευθύνων της διοργάνωσης στο Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον ενημέρωσαν για τη δράση και ο Δήμαρχος συνεχάρη την πρωτοβουλία, δηλώνοντας πως ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα στέκεται αρωγός σε κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία που συνδυάζει ισχυρά κοινωνικά μηνύματα με το αθλητικό ιδεώδες.

Ένα τουρνουά για να διασκεδάσουμε εκ νέου με το αγαπημένο μας σπορ στη θάλασσα και παράλληλα να προσφέρουμε όπως μπορούμε στη δράση των Παιδικών Χωριών SOS.

Δημιουργήστε την ομάδα σας και παράλληλα βοηθήστε για έναν υπέροχο σκοπό. 

Σήμερα, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν σε 136 χώρες, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης, σχολεία, Κέντρα Υγείας και άλλες υπηρεσίες προς τις τοπικές κοινωνίες. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν το 1975 και πλέον λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων, 2 Ξενώνες Βρεφών SOS, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής υποστήριξης.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA