Η ΕΠΟ «βγάζει» την Κολυμβητική Ομοσπονδία από τα γραφεία της!

by Aquafeed 24

Στην καταγγελία της σύμβασης των γραφείων που έχει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στη Συγγρού , τα οποία ενοικιάζονται από την ΚΟΕ, προχώρησε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη συνεδρίασή της στις 17/9.

Συγκεκριμένα, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της ΕΠΟ, πρόεδρος της οποίας είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, βρισκόταν η καταγγελία της σύμβασης για τα γραφεία που έχει η Ομοσπονδία στη Συγγρού και τα οποία φιλοξενούν την Κολυμβητική Ομοσπονδία.

Ο λόγος είναι ότι έχει λήξει η σύμβαση με το ακίνητο, το οποίο στεγάζει την ΚΟΕ και το οποίο της έχει παραχωρηθεί έναντι του ποσού των 1.000 ευρώ εδώ και αρκετά χρόνια.

Πηγές από την ΕΠΟ αναφέρουν ότι θα γίνει μελέτη ώστε η τιμή του συγκεκριμένου ακινήτου, το οποίο είναι πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα, να μην αξιολογείται 1 ευρώ ανά τετραγωνικό, αλλά κοντά στα 6-8 ευρώ. Αυτό, βέβαια, θα το αποφασίσει η συγκεκριμένη εταιρεία που θα προσληφθεί να αξιολογήσει το ακίνητο, μετά από διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί.

Παράλληλα, με το παραπάνω ποσό αναμένεται η ΕΠΟ να καλύψει μέρος των χρημάτων που δίνει για τα τωρινά της γραφεία στο Πάρκο Γουδί. Σε περίπτωση, ωστόσο, που η ΚΟΕ καλύψει τα χρήματα, θα συνεχίσει να βρίσκεται στα γραφεία της στη Λεωφόρο Συγγρού. Αναμφίβολα, αυτή η εξέλιξη αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για την μεγαλύτερη ελληνική Ομοσπονδία, την ΚΟΕ, καθώς η νέα διοίκηση της ΕΠΟ ξεκίνησε… αρκετά δυναμικά τη θητεία της.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA