Καραμπέτσου για Εθνική Νεανίδων: «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες»

Την πίστη της στο σύνολο έδειξε η Αριάδνη Καραμπέτσου, αρχηγός της Εθνικής Νεανίδων, σε δηλώσεις της.

by Aquafeed 24

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων μετά την ιδανική πρεμιέρα και την άνετη επικράτηση κόντρα στην Ολλανδία, δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα θετικά της αποτελέσματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της εν λόγω ηλικιακής κατηγορίας που διεξάγεται στην Κίνα.

Μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι, η Ισπανία επικράτησε της «γαλανόλευκης» (15-14, 7-7 ο αγώνας στην κανονική διάρκεια) όμως η αρχηγός Αριάδνη Καραμπέτσου δηλώνει αισιόδοξη ενόψει της συνέχειας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν μεν δύσκολο, όμως, μπορέσαμε να καλύψουμε η μια την άλλη και να σκοράρουμε. Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και στόχος μας, σε αυτή τη διοργάνωση, είναι να φθάσουμε στο υψηλότερο σημείο που μπορούμε.

Η νίκη με αντίπαλο την Ολλανδία, στην πρεμιέρα, ήταν ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο τουρνουά και αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA