ΚΟΕ: Τον Οκτώβρη οι αποφάσεις για τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς

Ο κύβος δεν ερρίφθη ακόμα αναφορικά με τα νεότερα γύρω από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς στα αθλήματα της ΚΟΕ.

by Aquafeed 24

Λίγες μέρες μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Γιαννόπουλου στον προεδρικό θώκο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη διοργάνωση στα προσεχώς, δεν είναι λίγα εκείνα που «τρέχουν».

Ένα φλέγον ζήτημα για το οποίο απέφυγε να μιλήσει στην απολογιστική του Συνέντευξη Τύπου αφού δεν γνώριζε το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι αυτό των ομοσπονδιακών τεχνικών τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το Σεπτέμβρη του 2024.

Επιτροπές έχουν καταρτιστεί στο νέο ΔΣ για την καλύτερη ενασχόληση ζητημάτων χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια πρόθεση για βιαστικές αποφάσεις. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη σηκώσει μανίκια για την αξιολόγηση των Ομοσπονδιακών τεχνικών με τα κριτήρια να είναι σαφή. Συνεργασία με τους εφόρους και γενικότερη λειτουργία της αλυσίδας, οργάνωση, χρόνος προϋπηρεσίας στην ΚΟΕ και φυσικά η αποτελεσματικότητα των Εθνικών Ομάδων επί των ημερών τους. Άλλωστε όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται.

Μιλώντας για το εν λόγω “καυτό” ζήτημα στην συνεδρίαση του νεοεκλεγόντος σώματος, ο Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε: «οι εισηγήσεις των επιτροπών θα δοθούν τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Δεν θα βιαστούμε για να πάρουμε αποφάσεις. Έχουμε τον χρόνο για να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις στο θέμα των Ομοσπονδιακών προπονητών». Συνεπώς λίγες ημέρες ακόμα υπομονή!

Για τα αθλήματα της Υδατοσφαίρισης, της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και των Καταδύσεων το σχετικό βάρος επωμίζονται οι Α΄ Αντιπρόεδρος, Γιώργος Αφρουδάκης, η Ειδική Γραμματέας Δέσποινα Καράμπελα και ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Κύρκος.

Με την Κολύμβηση και την Ανοιχτή Θάλασσα και την Τεχνική Κολύμβηση θα καταπιαστούν οι Β΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας Μάλαμας, Γ΄ Αντιπρόεδρος Αλεξία Μαρίνη και ο Νίκος Ξυλούρης. Ειδικότερα για την Τεχνική Κολύμβηση υπεύθυνος θα είναι ο Ηλίας Ξιάρχος.

*To σχετικό κομμάτι συναντά κανείς στο βίντεο στο 12:50

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA