Μάνος Ανδρεάδης στο #AQF24: «Η Ευρώπη μεγαλώνει το σύλλογο, θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για την πρόκριση»!

by Γιώργος Χρήστου

Στη΄ν σκληρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΝΟ Βουλιαγμένης στάθηκε σε δηλώσεις του στο #AQF24 ο Μάνος Ανδρεάδης με αφορμή τους προσεχείς αντιπάλους των «μπέμπηδων» στα προκριματικά του Euro Cup επισημαίνοντας ότι η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση.

Παράλληλα ο ταλαντούχος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε το νεανικό σύνολο του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς από τη συμμετοχή στο Champions League, ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος πρωταγωνιστεί με αθλητές από τα σπλάχνα της ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη στον Γ’ προκριματικό όμιλο, την διοργανώτρια Mπαρτσελόνα, την κροατική Σολάρις και την ιταλική Κουΐντο με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις εμπειρίες που αποκόμισε το νεανικό σύνολο του ΝΟΒ αλλά και τα πρώτα συμπεράσματα: «Αποφάσισε φέτος ο σύλλογος να κάνει μια ανανέωση και να παρουσιάσει μια νεανική ομάδα με παιδιά από τις ακαδημίες του κλαμπ. Είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας σ’ όλη την Ευρώπη. Σίγουρα για μια ομάδα που αποτελείται από νεαρά παιδιά είναι μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή σε αγώνες Champions League. Αντιμετωπίσαμε τρεις δυνατές ομάδες καθώς η Μλάντοστ διαθέτει πέντε Ασημένιους Ολυμπιονίκες, ενώ η Ραντνίτσκι πέντε Χρυσούς και η Ζούγκλο αποτελείται από την Εθνική Νέων της Ουγγαρίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι πρωτόγνωρο να παίζεις σε μια «καυτή» έδρα όπως είναι το Κραγκούγιεβατς. Θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και κατά διαστήματα έπαιξε ωραίο πόλο αλλά και για την χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα».

Για το προσεχές όμιλο στο LEN Euro Cup: «Είναι ένας άλλος δυνατός όμιλος και θεωρώ ότι η φετινή ομάδα είναι σχεδιασμένη για το Euro Cup. Αντιμετωπίζουμε τρεις ομάδες που είναι στα μέτρα μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να προκριθούμε. Σίγουρα ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση και η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Οι προσεχείς μας αντίπαλοι έχουν ενισχυθεί αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση διότι θα έχουμε αγώνες μέχρι το Δεκέμβριο και θα μας δώσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του πρωταθλήματος. Η Ευρώπη μεγαλώνει το σύλλογο».

Για το καλό κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο: «Γίνεται σκληρή και πολύ καλή δουλειά στη προπόνηση. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει αρκετό ταλέντο αλλά και χρόνος. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA