ΝΟ Χίου, πόλο: Πήρε Δερμιτζάκη, ανακοίνωσε νεαρούς αθλητές και ανανεώσεις!

by Aquafeed 24

Πλησιάζει η έναρξη της Α1 κατηγορίας ανδρών και ο Ναυτικός Όμιλος Χίου με αναλυτική ανακοίνωσε ενημέρωσε για το ρόστερ της ιστορικής ομάδας, ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος, με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δήμο Δερμιτζάκη να ενισχύει τους Χιώτες, οι οποίοι πέτυχαν μια εξαιρετική προσθήκη με τον πολύπειρο περιφερειακό.

Παράλληλα, ο ΝΟΧ συμφώνησε επίσης με τον Παναγιώτη Αποστολάκη, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνίζοταν για τα Χανιά, ενώ τρεις ταλαντούχοι και φερέλπιδες αθλητές θα δώσουν ενέργεια και διάθεση στο σύνολο του Μάκη Βολτυράκη. Πιο συγκεκριμένα, το… ίδιο δρομολόγιο με Δερμιτζάκη έκανε ο Φάνης Δευταιραίος, «σπλάχνο» της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ο νεαρός αριστερόχειρας, Νίκος Πικριδάς και ο Αριστείδης Μπουρίκας, οι οποίοι έρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Στο πλαίσιο των ανανεώσεων, ντόπιοι αθλητές συνεχίζουν με το σκουφάκι του ΝΟ Χίου, ενώ ξεχωρίζει αναμφίβολα η παραμονή του κορυφαίου τερματοφύλακα του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, Άντριαν Βάινμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αρκετοί παίκτες που συνέβαλαν σημαντικά την προηγούμενη σεζόν θα συνεχίσουν μαζί μας και τη νέα χρονιά (με αλφαβητική σειρά):

  • Αγιοργούσης Νικόλαος Δημοσθένης

  • Αμπαζής Ματθαίος

  • Date Kiyomu

  • Καλάργυρος Νίκος

  • Καρακούρος Γιάννης

  • Μιμίδης Στέλιος

  • Πανταζόπουλος Ιωάννης

  • Παπαλουκάς Διονύσης Θεοδόσης

  • Τσιρώνης Παναγιώτης

  • Weinberg Andrian

Προπονητικό team

Στη θέση του προπονητή, θα συνεχίσει ο Μάκης Βολτυράκης, ο οποίος με την εμπειρία και την καθοδήγησή του έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της ομάδας την τελευταία χρονιά. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Μάκης Μικέδης.

Νέες Προσθήκες στην Ομάδα του ΝΟΧ

Για την ενίσχυση του ρόστερ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση πέντε νέων παικτών:

Δημοσθένης Δερμιτζάκης

Ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης, διεθνής παίκτης από το 2004 έως το 2015, έχει μια εντυπωσιακή πορεία στην υδατοσφαίριση. Κατέλαβε την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων Ανδρών το 2008, τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2009, καθώς και δύο 3ες θέσεις στο Πανευρωπαϊκό το 2009 και το 2010. Ήταν επίσης στην προετοιμασία για την Ολυμπιάδα του 2012.

Στην Α1 κατηγορία ξεκίνησε την καριέρα του με την αντρική ομάδα των Χανίων στην ηλικία των 15. Στα 18 του μεταγράφηκε στη Βουλιαγμένη, όπου πέτυχε 3η και 2η θέση στο πρωτάθλημα. Το 2012 μετακόμισε στον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησε δύο 3ες και μία 2η θέση. Από το 2016 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης έως το 2020, και στη συνέχεια επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι.

Παναγιώτης Αποστολάκης

Ο Παναγιώτης Αποστολάκης, στα 24 του χρόνια, έχει ήδη μια αξιοσημείωτη πορεία στην υδατοσφαίριση. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία και έχει κατακτήσει σημαντικές θέσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως την 3η θέση στο πρωτάθλημα μίνι παίδων το 2012, την 3η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων το 2014 και το 2017, καθώς και την 3η θέση στην Α2 κατηγορία το 2016. Σε διεθνές επίπεδο, συμμετείχε με την εθνική ομάδα στο μεσογειακό πρωτάθλημα εφήβων το 2017, κατακτώντας την 3η θέση.

Παράλληλα με την αθλητική του καριέρα, σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Αγωνίστηκε για 6 χρόνια με τον Όμιλο Χανίων στην πρώτη κατηγορία, με δύο χρονιές στην Α2 από τα 15 του χρόνια, πριν ενταχθεί στην ομάδα μας.

Φάνης Δευτεραίος

Ο Φάνης Δευτεραίος, 20 ετών, έχει αγωνιστεί αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό, όπου έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στα ηλικιακά πρωταθλήματα, κατακτώντας 3 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια. Έχει συμμετάσχει επίσης σε έναν τελικό Κυπέλλου Ανδρών.

Στην εθνική ομάδα, ο Φάνης κατέλαβε την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων, την 5η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες και την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Νίκος Πικριδάς

Ο Νίκος Πικριδάς, γεννημένος στις 18 Απριλίου 2007, ξεκίνησε την υδατοσφαίριση σε ηλικία 6 ετών στον Α.Ο. Καστέλλας. Το 2021-2022 αγωνίστηκε στον ΑΟΠΦ, όπου κατέκτησε την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Την επόμενη χρονιά, 2022-2023, κέρδισε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα εφήβων, συμμετέχοντας επίσης σε αγώνες με την αντρική ομάδα. Τη σεζόν 2023-2024 έπαιξε στον Ολυμπιακό, κατακτώντας την 6η θέση στο πανελλήνιο εφήβων.

Είναι μέλος της εθνικής ομάδας από το 2021, εκπροσωπώντας σταθερά την Ελλάδα στα κλιμάκια της ηλικίας του (2007).

Αριστείδης Μπουρίκας

Ο Αριστείδης Μπουρίκας, γεννημένος στις 2 Μαρτίου 2005, ξεκίνησε την υδατοσφαίριση σε ηλικία 7 ετών στην Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου. Παρέμεινε εκεί μέχρι τα 15 του χρόνια, πριν μετακινηθεί στον Ν.Ο. Χανίων, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στη νέα σεζόν, με νέες προσθήκες, σημαντικές ανανεώσεις και την καθοδήγηση του προπονητικού τιμ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε το νησί μας με περηφάνια. Αναμένουμε την υποστήριξή σας στο νέο αυτό ξεκίνημα!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA