Champions League ανδρών, πόλο: Συμπληρώθηκε το «παζλ» των Ομίλων!

Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, έγιναν γνωστές οι 16 ομάδες που θα αγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

by Κώστας Παππάς

Τα προκριματικά του Champions League ολοκληρώθηκαν και το «παζλ» των ομίλων για την σεζόν 2024-2025 συμπληρώθηκε. Το ελληνικό πόλο θα εκπροσωπηθεί μόνο από τον Ολυμπιακό, καθώς οι άλλες δύο ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ και Βουλιαγμένη), δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αν και αμφότερες πραγματοποίησαν πολύ καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις.

Έτσι λοιπόν αναμένονται και φέτος συγκλονιστικές μάχες στα παιχνίδια των ομίλων, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στο Group D μαζί με την ιταλική Σαβόνα, την ισπανική Σαμπαντέλ και την Πρίμορατς από το Μαυροβούνιο. Βεβαίως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν και τα παιχνίδια του Β’ γκρουπ, εκεί όπου βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φερεντσβάρος, η πολύ ισχυρή Ραντνίσκι (αντίπαλος της Βουλιαγμένης στπροκριματικά), η πάντα επικίνδυνη Γιαντράν Σπλίτ και η Ντιναμό Τιφλίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, δεν περιορίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φερεντσβάρος, αγωνίζεται ο Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, ενώ στη Νόβι Μπέογκραντ ο Άγγελος Βλαχόπουλος, παρέα με τον Δημήτρη Σκουμπάκη.

Αναλυτικά τα γκρουπ:

Α’ Όμιλος: Nόβι Μπέογκραντ, Ανόβερο, Στεάουα Βουκουρεστίου, Οραντέα

B’ Όμιλος: Φερεντσβάρος, Γιαντράν Σπλιτ, Ντινάμο Τιφλίδας, Ραντνίτσκι

Γ’ Όμιλος: Μπαρτσελονέτα, Μαρσέιγ, Βάσας, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι

Δ’ Όμιλος: Oλυμπιακός, Σαβόνα, Πρίμορατς, Σαμπαντέλ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA