Άρης, πόλο: Πρώτη συγκέντρωση για τους «κιτρινόμαυρους» με ομιλία από το προπονητικό επιτελείο

Ομιλία περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (10/9) για το τμήμα πόλο του Άρη, με παίχτες και προπονητές να θέτουν τους στόχους εν όψει της νέας χρονιάς.

by Κώστας Παππάς

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι για το τμήμα πόλο ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης, με τους κιτρινόμαυρους να μαζεύονται όλοι μαζί για πρώτη φορά την νέα σεζόν για να ακούσουν αυτά που είχε να τους πει ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παυλίδης. Φυσικά, το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Άρη για την νέα χρονιά έδωσαν, εκτός από τον προπονητή, ο βοηθός του Νίκος Μαρίνης αλλά και ο έφορος Παναγιώτης Χατζίδης. Φυσικά, στόχος του «Θεού του Πολέμου» είναι τόσο μια πολύ καλή πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 όσο και η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Η  ανακοίνωση του συλλόγου: «Η ομάδα Πόλο Ανδρών του ΑΡΗ ξεκινάει την προετοιμασία της εν όψει της νέας χρονιάς και πριν από την πρώτη προπόνηση ο κόουτς με το σταφ μίλησαν στους παίκτες. 

Ο προπονητής, Κώστας Παυλίδης, με τον βοηθό του Νίκο Μαρίνη και τον έφορο του τμήματος Παναγιώτη Χατζίδη, μίλησαν στους παίκτες για τη επερχόμενη απαιτητική χρόνια. 

Ο κόουτς είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες και να βάλει τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA