Βόλος, πόλο: Συνεχίζει με Πλατανίτη στον πάγκο ανακοινώνοντας παράλληλα Χαλυβόπουλο, Βαλτσιώτη, Κουλουκτσή, Ανδρή!

Προσθαφαιρέσεις στην ομάδα πόλο του Βόλου, με στόχο μια καλύτερη πορεία στην Α2 την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

by Κώστας Παππάς

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Βόλο, με την ομάδα της Μαγνησίας να προβαίνει σε μερικές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό με στόχο μια καλύτερη πορεία στην Α2.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Βόλου έκανε το μεταγραφικό «μπαμ», καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιπποκράτη Χαλυβόπουλου, παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική εφήβων, προσθέτοντας έναν αθλητή με μεγάλη εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Αλλαγές στο «τιμόνι» δεν θα υπάρξουν, καθώς τα «κλειδιά» της ομάδας θα συνεχίσουν να ανήκουν στον Σάκη Πλατανίτη, με τον έμπειρο Έλληνα προπονητή να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση της ομάδας και για την νέα σεζόν.

Τέλος, τις προσπάθειες του Βόλου την νέα σεζόν θα ενισχύσουν τόσο οι Γιάννης Βαλτσιώτης, Αλέξανδρος Κουλουκτσής όσο και ο Λευτέρης Ανδρής, με τους προαναφερθέντες πάντως να μην αποτελούν άγνωστα πρόσωπα στον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο Βόλος κατέλαβε την 11η θέση στην περσινή Α2, ενώ στόχος για την σεζόν 2024-2025 σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας είναι τα πλέι οφς της κατηγορίας.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA