Περιστέρι: Αναλαμβάνει τους Μίνι Παίδες Κ13 ο Χρήστος Μιγόπουλος

Νέος προπονητής του ΓΣ Περιστερίου στην Κ13, θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Χρήστος Μιγόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το πρωί της Τετάρτης (4/9).

by Κώστας Παππάς

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Χρήστου Μιγόπουλου, καθώς μετά τη θητεία του σε Παλαιό Φάληρο ως προπονητής στους Μίνι Παίδες, αναλαμβάνει το αντίστοιχο τμήμα του ΓΣ Περιστερίου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός τεχνικός μεταπηδά στην Κ13 της ομάδας των δυτικών προαστίων με στόχο την εκμάθηση των βασικών κομματιών του αθλήματος στους νέους αθλητές.

Οι προσθήκες στο προπονητικό τιμ των «Πριγκήπων δυτικής όχθης» συνεχίζονται μετά από εκείνη του Γιώργου Ιντζέ (βοηθός του Πασλή στο αντρικό και προπονητής στη Νέων Ανδρών).

Με τις εν λόγω κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό του, ο ΓΣ Περιστερίου επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την ανάδειξη αυριανών πρωταγωνιστών μέσα από συστηματική και ποιοτική δουλειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον προπονητή Χρήστο Μιγόπουλο, που αναλαμβάνει το Μίνι Παίδων Κ13 στην υδατοσφαίριση του Συλλόγου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Χρήστος Μιγόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον ΓΣ Περιστερίου για την ευκαιρία να εργαστώ στο Σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της προπονητικής ομάδας για την ερχόμενη σεζόν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να μεταδώσω στους αθλητές τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για το πόλο».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA