ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ, πόλο: Αναλαμβάνει το ανδρικό τμήμα ο Γιώργος Σταϊκόπουλος με στόχο την άνοδο στην Α2!

Ο Γιώργος Σταϊκόπουλος θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Νίκο Μπαμπάνα στο τιμόνι της ομάδας ανδρών του Αλίμου, η οποία βάζει πλώρη για την παρθενική της παρουσία στην Β΄ Εθνική!

by Κώστας Παππάς

Στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στον Άλιμο ΝΑΣ έχουν θέσει ως στόχο να φτιάξουν μια ομάδα που θα εδραιωθεί στα μεγάλα σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης και σε ανδρικό επίπεδο, όπως έχει συμβεί με το γυναικείο, ενώ οι κινήσεις που γίνονται στα ενδότερα της ομάδας, αποδεικνύουν το λόγο του αληθές.

Βέβαια, όπως και στην ζωή, έτσι και στον αθλητισμό, ισχύει το κλισέ..«step by step» και οι ιθύνοντες του συλλόγου το γνωρίζουν αυτό. Αφού λοιπόν ήρθε σε πρώτο στάδιο η δημιουργία του αντρικού τμήματος και σε δεύτερο η ανάδειξη της ομάδας ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ της Γ’ Εθνικής, ο Άλιμος ΝΑΣ αποφάσισε να εμπιστευτεί τον Γιώργο Σταϊκόπουλο, ενόψει της επερχόμενης σεζόν στη Β’ εθνική κατηγορία.  Έτσι λοιπόν, το πετυχημένο έργο του Νίκου Μπαμπάνα στην ομάδα, θα κληθεί να συνεχίσει ο νέος προπονητής της, Γιώργος Σταϊκόπουλος, ο οποίος αποτελούσε τον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΓΣ  Ηλιούπολης, ενώ έχει πλούσιες παραστάσεις από ηλιακές κατηγορίες καθώς έχει κατακτήσει πέντε χρυσά μετάλλια με τις ακαδημίες του ΝΟ Βουλιαγμένης. Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στον ΑΝΟ Γλυφάδας όπου παρέμεινε έως το 2010.

Για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, ανέφερε: «Ήρθα σε έναν σύλλογο, που στο αντρικό τουλάχιστον τμήμα είναι παρθένα τα εδάφη, οπότε έχουμε όλο τον χώρο και τον χρόνο να χτίσουμε κάτι ωραίο τόσο στο αντρικό όσο και στις ακαδημίες. Άλλωστε ο στόχος είναι να δουλέψουμε με τις ακαδημίες για να συμμετέχουμε σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ για το αντρικό, στόχος είναι η άνοδος στην Α2».

Για το αν η επιτυχημένη πορεία του γυναικείου τμήματος μπορεί να αποτελέσει «οδηγός» και για την αντρική ομάδα, ανέφερε: «Ο Άλιμος ΝΑΣ έχει δείξει στο παρελθόν ότι τα έχει καταφέρει περίφημα στο γυναικείο, η συνταγή υπάρχει και θέλουμε να την προσθέσουμε και στο αντρικό έτσι ώστε να γίνει κάτι παρόμοιο και να έχει επιτυχίες το τμήμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA