Αλλαγές στο Γέρακα: Ακολουθούν τον Παναγιώτη Ζυμβραγάκη οι Νόικος και Μπελιάς

Αλλαγμένος θα παρουσιαστεί ο Νηρέας Γέρακας στο πρωτάθλημα της ερχόμενης Α2 κατηγορίας.

by Aquafeed 24

Διαφοροποιήσεις στον προπονητικό θώκο και όχι μόνο για τον Νηρέα Γέρακα.

«Το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο της Ελλάδας» όπως το χαρακτήρισε ο Γιώργος Αφρουδάκης στην ειδική βράβευση που το επεφύλασσε αυτό στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πριν από λίγους μήνες, έδειξε ικανό να διεκδικήσει μέχρι τέλους την «παρθενική» του άνοδο στη μεγάλη κατηγορία πέρυσι με έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι προσδοκίες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κατά τη διάρκεια της περιόδου και από τη στιγμή που αυτές δεν απέκτησαν σάρκα και οστά, εκείνος που πληρώνει το… μάρμαρο συνήθως είναι ο προπονητής.

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του σε ένα κολυμβητήριο και ένα σύλλογο που συνέβαλε στην ανάπτυξή του στο παρελθόν, ο Γιώργος Ιντζές αποτελεί εδώ και κάποιες εβδομάδες παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας με τον Πάνο Ζυμβραγάκη να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί και στο παρελθόν στο τμήμα της υδατοσφαίρισης του Νηρέα Γέρακα (Παίδες) αποδεχόμενος αυτή τη φορά την πρόκληση της αντρικής ομάδας.

Στο Γέρακα θα αγωνιστούν την νέα αγωνιστική περίοδο και οι Βαγγέλης Νόικος (φουνταριστός) και Δημήτρης Μπελιάς (τερματοφύλακας) που αγωνίστηκαν στην Α2 με την Ηλιούπολη την περασμένη σεζόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA