Α1 γυναικών πόλο: Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Ευαγγελία Ρουμελιώτη, ανανέωσε η Κολιτσοπούλου!

Έτοιμη για την δεύτερη θητεία της με το σκουφάκι της ΑΕΚ είναι η Ευαγγελία Ρουμελιώτη, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση για την νέα χρονιά!

by Κώστας Παππάς

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για την Ευαγγελία Ρουμελιώτη, καθώς η 21χρονη περιφερειακός και αμυντικός, από το πρωί της Πέμπτης (29/8) αποτελεί με κάθε επισημότητα παίχτρια της ΑΕΚ. Η πρώην πλέον αθλήτρια του ΑΝΟΓ, επέστρεψε στην Ένωση και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στην φαρέτρα του Κώστα Ακριτίδη την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ευαγγελία Ρουμελιώτη ξεκίνησε την καριέρα της στον Ολυμπιακό πριν μεταπηδήσει στον Εθνικό σε ηλικία 16 ετών. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν η ΑΕΚ (σεζόν 2022-23), ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με το σκουφάκι της Γλυφάδας, με την οποία πήρε το «βάπτισμα του πυρός» και στην Ευρώπη, με την συμμετοχή της στο Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Ρουμελιώτη. Η 21χρονη (06/11/2003) περιφερειακός, υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Ρουμελιώτη ξεκίνησε το πόλο από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα του Εθνικού, ενώ τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του ΑΝΟΓ, με τον οποίο κατέλαβε την 5η θέση στην Α1, συμμετέχοντας και στο Eurocup.

Έχει συμμετάσχει σε καμπ της Εθνικής Ομάδας.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ευαγγελία Ρουμελιώτη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία είχα ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Ευελπιστώ να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν, χωρίς τραυματισμούς, και να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από σκληρή δουλειά και συνεργασία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε δυναμικά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα».

Ευαγγελία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK (@aek_athleticclub)

ΕΜΕΙΝΕ Η ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι θα συνεχίσει να φορά η Αγγελική Κολιτσοπούλου που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για δεύτερη συνεχή χρόνια με το σκουφάκι της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Από μεριάς μου, θα καταβάλλω τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA