ΝΕΠ: Σημαντική ενίσχυση με Νταλάπα

Η νεοφώτιστη ΝΕΠ ολοκλήρωσε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση!

by Μάνος Φυρογένης

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με προσοχή και σύνεση προχωρά η νεοφώτιστη ΝΕΠ που θέλει να κερδίσει το χειροκρότημα και τη σεζόν της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Πατρινοί του Μάκη Λυκούδη ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ιάσωνα Νταλάπα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φορούσε το σκουφάκι του ΠΑΟΚ, βάζοντας και εκείνος το χεράκι του στην κατάληψη της τρίτης θέσης από τους «ασπρόμαυρους» και την έξοδο στα «αστέρια».

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Κύριο μέλημα της νεανικής ΝΕΠ και βασική προϋπόθεση για τη στελέχωση του ρόστερ είναι η επιθυμία για δουλειά και το ομαδικό πνεύμα.

Κάπως έτσι ο 21χρονος επιθετικός επιστρέφει στην αχαϊκή πρωτεύουσα αφού έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα μέσα από τις ακαδημίες του ΝΟΠ.

Αναλυτικότερα…

“Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Ιάσονα Νταλάπα και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας. Ο 21χρονος περιφερειακός έχει ύψος 1.83μ. και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Ο Νταλάπας έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο από τον ΝΟΠ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό και Πανιώνιο, έχοντας σημαντικές παραστάσεις με τους Νεοσμυρνιώτες τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το νέο μας απόκτημα έχει συμμετάσχει σε όλα τα καμπ προετοιμασίας των «μικρών» Εθνικών ομάδων πόλο και η επιστροφή του στην Πάτρα δικαιώνει την προσπάθεια της ΝΕΠ για επαναπατρισμό ταλαντούχων πατρινών παικτών και τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με έντονο τοπικό χρώμα, η οποία θα παλεύει όλα τα παιχνίδια.”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA