Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών(Κ19): Βγήκε η τελική 15αδα για το Ζάγκρεμπ!

Τα 15 κορίτσια που θα παλέψουν για την διάκριση στην Κροατία ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης(21/8) η ομοσπονδιακή τεχνικός, Ευτυχία Καραγιάννη!

by Κώστας Παππάς

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Κ19) απέχει πια λίγες ημέρες (24-31/8) για την έναρξή του και όλες οι ομάδες βάζουν τις τελευταίες πινελιές για να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες. Μέσα σε αυτές είναι φυσικά και η Ελλάδα, με την ομοσπονδιακή τεχνικό Ευτυχία Καραγιάννη να ανακοινώνει την τελική 15αδα που θα ταξιδέψει την Παρασκευή (23/8) στο Ζάγκρεμπ με στόχο μια ακόμη διάκριση.

Αναλυτικά η αποστολή: Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, Βασιλική Τσιάρα, Ντένια Κουρέτα, Ασημίνα Κλαψιανού, Φωτεινή Τριχά, Ζωή Τζωρτζακάκη, Ασπασία Φουράκη, Νεφέλη Κοβάτσεβιτς, Αριάδνη Καραμπέτσου, Δέσποινα Δρακωτού, Ελένη Μπέτα, Νίκη Πιοβάν, Νεφέλη Κρασσά, Θεοφανία Γαλανοπούλου, Μάρω Παπαδόπουλου.

Η Ευτυχία Καραγιάννη δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και η ομάδα πάει στο Ζάγκρεμπ με αξιώσεις, όπως σε κάθε διοργάνωση. Υπάρχουν δυνατότητες για διάκριση, όμως δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Πάμε βήμα – βήμα. Αρχικός στόχος είναι η ομάδα μας να προκριθεί στην προημιτελική φάση κι από κει και πέρα να διεκδικήσει τη διάκριση απέναντι στις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο, όπως είναι η Ουγγαρία, η Ισπανία, η Ολλανδία, που συγκαταλέγονται στα φαβορί».

Η Ελλάδα είναι στον Α’ Όμιλο του Ευρωπαϊκού, με αντιπάλους τις Ουγγαρία, Κροατία, Γαλλία.

Οι υπόλοιποι όμιλοι:

Β: Ιταλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Ισπανία.

Γ: Σλοβακία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ελβετία.

Δ: Τουρκία, Γερμανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Μεγάλη Βρετανία.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA