Γιάννης Φουντούλης: Επισκέφθηκε τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, φωτογραφήθηκε & μίλησε με τα παιδιά

Την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον legend και αρχηγό της Εθνικής Ομάδας πόλο ανδρών, Γιάννη Φουντούλη, είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χίου!

by Κώστας Παππάς

Πέρα από τους αθλητές που ενδιαφέρονται μόνο για τα μετάλλια , τις διακρίσεις, τους ατομικούς και ομαδικούς τίτλους, υπάρχουν και εκείνοι που είναι λίγο πιο…ρομαντικοί και δεν ξεχνούν την αφετηρία της καριέρας τους. Κοινώς…δεν ξεχνούν από που ξεκίνησαν.

Στην δεύτερη κατηγορία αθλητών ανήκει ο σπουδαίος και συνάμα σεμνός Γιάννης Φουντούλης , ο οποίος με την πρόσφατη πρωτοβουλία του να επισκεφτεί τον Ναυτικό Όμιλο Χίου, έδειξε γιατί εκτός από έναν εξαιρετικό αθλητή , αποτελεί και ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου στους οποίους προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του μετά από τόσα χρόνια «διαδρομής» στο σπορ και να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

Οι συστάσεις για τον Γιάννη Φουντούλη περισσεύουν, καθώς μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παγκόσμιο στερέωμα που έχει σαρώσει τους τίτλους και τα μετάλλια τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων(ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο μεταξύ άλλων).

Ο Χιώτης διεθνής πολίστας βρέθηκε στη γενέτειρά του για να φορτίσει μπαταρίες μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το μέρος που ξεκίνησαν όλα. Πηγή έμπνευσης ο Φουντούλης και πρότυπο για πολλά από τα παιδιά που μεγαλώνουν στις ακαδημίες ενός ζωηρού ως προς την εξαγωγή παικτών-κεφαλαίων Ομίλου. Ο αθλητισμός πέρα από σώματι υγιή διδάσκει και τον νου καθαρό και υγιή, σήμα κατατεθέν του Γιάννη Φουντούλη και της «χρυσής» γενιάς της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA