ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ #AQF24: Επίσημη βόμβα με Χρυσοσπάθη στον ΠΑΟΚ!

by Γιώργος Χρήστου

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Θανάσης Χρυσοσπάθης που επιστρέφει στους Θεσσαλονικείς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του #AQF24 που είχε προαναγγείλει την μεταγραφική βόμβα που θα ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο δεινός σκόρερ θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση του φιλόδοξου ΠΑΟΚ που έχει μπροστά του μεγάλη πρόκληση για τα προκριματικά του LEN Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θανάση Χρυσοσπάθη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 13/10/1994, ο Θανάσης Χρυσοσπάθης αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 188cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο από τον ΠΑΟΚ, το 2008, φορώντας το σκουφάκι του Δικέφαλου έως το 2013.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πενταετία (2013-2018) στο ΝΟ Βουλιαγμένης, αποκομίζοντας σημαντικές παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ παράλληλα το 2017 κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος.

Την επόμενη διετία (2018-2020) δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό, παίζοντας στην Σζέντες, από την Ουγγαρία, εμπλουτίζοντας τις ήδη σπουδαίες παραστάσεις του στην υδατοσφαίριση.

Το διάστημα 2020-2022 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΟΣΦΠ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν (2022-2024) αγωνίστηκε στον ΓΣ Περιστερίου, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του, στην καλή πορεία του συλλόγου από την Αττική.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας, έχοντας 20 συμμετοχές.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Χρυσοσπάθης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, και με ακόμα περισσότερες επιτυχίες!».

Καλώς ήρθες και πάλι, Θανάση!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA