Παρίσι 2024: Η Πάολα Λέιτον απαντά στις κριτικές για το σώμα της – «Αυτά τα σχόλια δεν με αγγίζουν»

Η Καταλανή φουνταριστός δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για το σώμα της μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι.

by Aquafeed 24

Η εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας στο πόλο έγραψε ιστορία στις 10 Αυγούστου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Ωστόσο, η ευτυχία των παικτριών επισκιάστηκε από τις πολλές υβριστικές επιθέσεις που δέχτηκε μέσω social media, μία από τα μέλη της ομάδας, η Πάολα Λέιτον, για το σώμα της.

Αντί να παραμείνει σιωπηλή, η παίκτρια της CN Sabadell θέλησε να εκφράσει την άποψή της για αυτά τα σχόλια, λέγοντας ότι δεν τους δίνει ιδιαίτερη σημασία: “Οι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα σχόλια νομίζουν ότι θα πληγώσουν. Ξέρω πώς είναι το σώμα μου και το αγαπώ πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα σχόλια. Μόλις κέρδισα ένα ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο, που είναι το όνειρο που έχω από παιδί”, ανέφερε η Καταλανή στην εκπομπή ‘En boca de todos’.

Επιπλέον, η παίκτρια από την Τεράσα ήθελε να τονίσει τη σημασία που έχει το σώμα της για να παίζει πόλο, ειδικά στη θέση που  διαπρέπει αυτή της φουνταριστού. “Αν κοιτάξουν την ομάδα, θα δουν ότι είμαστε τρεις γυναίκες που πλησιάζουμε τα δύο μέτρα. Εγώ έχω ύψος 1,90 και αυτό το σώμα είναι απαραίτητο για να αντέξεις σε έναν αγώνα πόλο, που είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα”, δήλωσε η Ισπανίδα.

Η Λέιτον επισήμανε επίσης τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν αυτού του είδους οι συμπεριφορές στα κοινωνικά δίκτυα σε ορισμένους ανθρώπους, καθώς, παρόλο που εκείνη δεν επηρεάζεται από αυτές τις κριτικές για το σώμα της, υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους αυτά τα σχόλια μπορούν να προκαλέσουν μεγάλο κακό. “Θα πρέπει να σκεφτούν λίγο ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να κάνουν ζημιά. Είμαι ώριμο άτομο και δεν με επηρεάζει, αλλά σε ένα παιδί ή σε κάποιον άλλο μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αυτά τα σχόλια. Αυτά τα σχόλια προς εμένα δεν με αγγίζουν”, τόνισε.

Στα 24 της χρόνια, η Πάολα Λέιτον έχει ήδη δύο ολυμπιακά μετάλλια στο ενεργητικό της, καθώς, στο ασημένιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020 προστέθηκε το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, καθιστώντας την έτσι μια από τις νέες μεγάλες προσωπικότητες του ισπανικού πόλο.

Η Καταλανή παίκτρια έκανε το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο το 2016, μόλις στα 16 της χρόνια. Ωστόσο, οι επιτυχίες της δεν περιορίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς, στα μετάλλια του Τόκιο και του Παρισιού προστίθενται τρία ασημένια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, καθώς και δύο χρυσά και ένα χάλκινο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τέλος, αρκετά αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο δέχθηκε και ο θρυλικός φουνταριστός της εθνικής Κροατίας, Γιόσιπ Βρλιτς, όσον αφορά τα κιλά του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA