Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την Μάρω Παπαδοπούλου για τα επόμενα δύο χρόνια!

Νέες αφίξεις στην «Πλατεία», με την Μάρω Παπαδοπούλου να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο γυναικών του Πανιωνίου!

by Κώστας Παππάς

Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και όλες οι ομάδες ψάχνονται για να συμπληρώσουν τα τελευταία κομμάτια του παζλ πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Σε αυτές, συγκαταλέγεται και ο Πανιώνιος, με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης να ανακοινώνει την απόκτηση της Μάρως Παπαδοπούλου για τις δύο επόμενες σεζόν ενισχύοντας έτσι το ρόστερ της γυναικείας ομάδας πόλο. Ο «Ιστορικός», με αυτήν την κίνηση, προσθέτει νέο αίμα σε μια ήδη νεανική ομάδα που έχει βάλει στόχο μια καλή πορεία τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Άλλωστε η Μάρω Παπαδόπουλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της (γεννηθείσα το 2006), έχει ήδη παραστάσεις καθώς είναι μέλος των Εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων. Την περασμένη σεζόν, η νεαρή περιφερειακός αγωνίστηκε με το σκουφάκι της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ενίσχυση για την ομάδα των Γυναικών ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίζεται. Έτσι, μέλος της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι η αθλήτρια Μάρω Παπαδοπούλου. Η Μάρω γεννήθηκε το 2006 και είναι μέλος των Εθνικών ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την Μάρω και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους τόσο της ομάδας όσο και της ίδιας»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA