Κυπελλούχος Μάλτας η Σλιέμα του Γιάννη Κατρουζανάκη μετά από 11 χρόνια!

«Δίνει μεγαλύτερη αξία αυτός ο τίτλος, έζησα μοναδικές στιγμές»!

by Γιώργος Χρήστου

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια η Σλιέμα του Γιάννη Κατρουζανάκη κατέκτησε το Κύπελλο στη Μάλτα και έβαλε τέλος στη κυριαρχία της Σεντ Τζούλιανς. Το σύνολο του Έλληνα τεχνικού επικράτησε με 17-13 σε ένα χορταστικό τελικό και βάζει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σλιέμα ευελπιστεί στο νταμπλ και την επιστροφή στη κορυφή μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης μίλησε στο #AQF24 για την μεγάλη επιτυχία του συλλόγου από τη Μάλτα, καθώς και για τη συνέχεια με τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε δικαιωμένος τονίζοντας ότι ο σύλλογος έχει μέλλον για νέες επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε και στις μοναδικές στιγμές που έζησε μετά τη κατάκτηση του τίτλου.

Για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τα έξαλλα πανηγύρια: «Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα διότι ο σύλλογος είναι ο πιο ιστορικός στη Μάλτα αφού έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα και κύπελλα. Ένας τίτλος που ήρθε μετά από 11 χρόνια και ειδικά όταν έχουν περάσει από το πάγκο προπονητές όπως Σάβιτς για μένα του δίνει μεγαλύτερη αξία. Την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος που ο σύλλογος θέλει να επιστρέψει στη κορυφή μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Όταν παίρνεις έναν τίτλο μετά από 11 χρόνια σίγουρα θα πανηγυριστεί δεόντως από το κλαμπ. Έζησα μοναδικές στιγμές σε ένα κολυμβητήριο που ήταν πολύ ένθερμο και μετά στο κλαμπ που ένιωσα την αγάπη του κόσμου που κατάφερα μέσα από τη δουλειά μου με τα παιδιά να κατακτήσουν τον τίτλο».

Για το τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξει η ομάδα ενόψει πρωταθλήματος: «Η ομάδα έχει να φοβάται μόνο τον άσχημο εαυτό της. Αυτά τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στη Μάλτα όπως ήταν πριν την Σεντ Τζούλιανς που πήρε εννέα συνεχόμενους τίτλους καθώς έφταιξε μια ψυχολογία απέναντι στις άλλες ομάδες. Νομίζω αυτό σιγά σιγά καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Είναι προετοιμασμένοι και με τη προσθήκη του Κανέλα που είναι απορίας άξιο πως δε βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο τελικό κατάφερε να σημειώσει δέκα τέρματα και πήρε τις πλάτες του την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε το νταμπλ και να ξεκινήσει μια παραγωγική τριετία».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA