Παρίσι 2024, Εθνική Πόλο γυναικών: Κόντρα στην Ουγγαρία για να καταπραΰνει τις πληγές της

Τρόπο για να πειστεί και πάλι για την αξία της μετά τον αποκλεισμό της από την 4άδα του ολυμπιακού τουρνουά ψάχνει η Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών.

by Μάνος Φυρογένης

Δεν είχε την πορεία που ποθούσε και λαχταρούσε, ούτε εμφάνισε το πρόσωπο που ήθελε. Κάθε ήττα, μικρή ή μεγάλη, κάθε τέλος πονάει. Είναι ένας «μικρός θάνατος». Η ζωή όμως δεν σταματά, κάνει κύκλους και προχωρά. Αυτό οφείλει να κάνει και η Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμένου έλυσαν τα μάγια, βρέθηκαν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός, προσπάθησαν δίχως αμφιβολία. Δεν έπιασαν τα επίπεδα επίδοσης που ήθελαν και μπορούσαν. Η παράδοση όμως δεν τους ταιριάζει, δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία τους. Οι Ελληνίδες οφείλουν στους εαυτούς τους να ανασκουμπωθούν μετά τον προημιτελικό με την Αυστραλία, να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να σκουπίσουν τα δάκρυά τους και να πάνε παρακάτω. Αυτό το παρακάτω είναι ο αγώνας με την Ουγγαρία το απόγευμα της Πέμπτης (8/8, 19:00) στο δρόμο για την 5η θέση.

Παιχνίδι στο οποίο η Εθνική Πόλο γυναικών θα εμφανιστεί ακέφαλη αφού τόσο η Αλεξία Καμμένου όσο και ο άμεσος συνεργάτης της, Τάσος Πυρπυρής είναι τιμωρημένοι. Η αντίδραση έρχεται ως επακόλουθο και η «γαλανόλευκη» που έχει μέλλον λαμπρό αν κοιταχτεί στον καθρέφτη και βελτιώσει τις ανορθογραφίες της, θα είναι εκεί καμαρωτή για να την ξεδιπλώσει. Αρχής γενομένης από ένα καλό φινάλε σε ένα τουρνουά που την πόνεσε.

Το πρώτο σπριντ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα που έφτασε κοτζάμ ΗΠΑ στα όριά της (5-4 στον ημιτελικό). Πρώτο και βασικό ζητούμενο; Να αρχίσει να χτίζει ξανά την χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Παρακολουθήστε ζωντανά από την ΕΡΤ1 την αναμέτρηση ΕΔΩ.

Η στατιστική απεικόνιση του αγώνα ΕΔΩ

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

14.00 Ιταλία-Καναδάς (Θέσεις 5-8)
15.35 Αυστραλία-ΗΠΑ (Θέσεις 1-4)
19.00 ΕΛΛΑΔΑ-Ουγγαρία (Θέσεις 5-8)
20.35 Ολλανδία-Ισπανία (Θέσεις 1-4)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA