Παρίσι 2024: Ματσάρα και πρόκριση στα πέναλτι για τις ΗΠΑ, κόντρα στην Αυστραλία η Εθνική Ανδρών!

by Γιώργος Χρήστου

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι οι ΗΠΑ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι καθώς έκαψαν με 11-10 την αντίσταση της εκπληκτικής Αυστραλίας στο τρίτο προημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Αμερικάνοι θα αντιμετωπίσουν την Χρυσή Ολυμπιονίκη Σερβία, ενώ τα «καγκουρό» θα τεθούν αντιμέτωποι με την Εθνική μας ομάδα για τις θέσεις 5-8 του τουρνουά

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αυστραλία προηγήθηκε με 3-1 όταν αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Χούπερ στα 33 δευτερόλεπτα του πρώτου οκταλέπτου, ενώ στη συνέχεια διατήρησαν το προβάδισμα με 5-3 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι Αμερικάνοι ανέβασαν στροφές, αφού ισοφάρισαν σε 5-5.

Στη τελευταία περίοδο οι Αυστραλοί είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν το παιχνίδι στην κανονική διάρκειά του όταν ανέκτησαν το προβάδισμα (7-6) χάρη σε τέρμα του Παβιγιάρντ 7-6, 1.53 πριν την λήξη του αγώνα, όμως ο Μπόουεν μίλησε στο φινάλε για το 7-7. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι οι Αμερικανοί ήταν πιο εύστοχοι (4-3) και πήραν τη νίκη πρόκριση.

Τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA